Tartós élelmiszert milyet?
Figyelt kérdés
Egy kis szerelőműhelybe vennék valami ennivalót, ha esetleg valaki nagyon megéhezne ott. Hűtő nincs, sem hely neki. De hűvösebb van bent, mint kint. Kétszersült esetleg? Tűzforró víz még van, tasakos leves talán? Valakinek ötlet?2019. jún. 12. 22:18
2/13 anonim válasza:
Tasakos leves, kukorica konzerv, csemegeuborka, tartós toast kenyér, májkrém konzerv, 3in1 kávé
3/13 anonim válasza:
Ja és pár zacskó ropi vagy mogyi
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kekszek esetleg?
2019. jún. 13. 06:25
5/13 anonim válasza:
Most mi a kérdés?
Nem tudod mi számít élelmiszernek?
Vagy mi az ami nem romlik meg hűtő nélkül?
Igen, a kekszek is például ilyenek.
Miben tudunk segíteni?
6/13 A kérdező kommentje:
Csak hogy ti miket vennétek amik nem romlandóak, ha nem hűthetünk. Nyilván tudom mi az élelmiszer, meg van pár ötletem, de azért szerepel a kérdésben is hogy ÖTLET, mert hátha mond valaki olyat amire nem gondoltam
2019. jún. 13. 08:20
7/13 anonim válasza:
A felsoroltak és még esetleg szeletelt száraz szalámi, száraz kolbász.
8/13 anonim válasza:
7-es vagyok
...és ehhez paprika, paradicsom.
A sóról ne felejtkezz el!:)
Esetleg valamilyen pogácsa, ásványvíz.
9/13 A kérdező kommentje:
Húsokat nem mernék odavinni, zöldséget meg végképp nem :D de köszönöm a válaszokat!
2019. jún. 13. 14:50
10/13 anonim válasza:
Keksz is jó ötlet, ha valaki édesszájú, plusz pár zacskó gumicukor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!