Mi történik a margarinnal, ha hűtés nélkül tároljuk?
Jó lenne, ha lenne margarin az irodában. Viszont a hűtőt egyáltalán nem használjuk. Csak emiatt bekapcsolni meg pazarlás lenne.
Csak néha megkennénk egy vajaskenyeret. Arra lekvárt tennénk, amit ugye már nem kell hűteni.
Hogy kennétek vajaskenyeret margarinból?
Bájdövéj a bontott lekvárt ugyanúgy hűteni kell.
A vaj és a margarin nem szinonimája egymásnak. A vaj egy állati eredetű minimum 80% zsírtartalmú termék, míg a margarin hidrogénezett növényi olaj.
Amúgy meg kapcsoljatok be a hűtőt.
Gondolom, már nem lesz kánikula, de leírom, milyen lett a dobozos margarin, amikor kint maradt egyetlen egy napra a konyhában: konkrétan úgy megolvadt, hogy a tetején legalább 2 cm vastagon állt valami sárga lé, a többi alatta lévő rész is zavaros volt. Összekevertem és betettem a hűtőbe. Inkább ne akard tudni, milyen volt az állaga visszahűtés után is. Ment a kukába, mert ízre, szagra nem volt romlott, de nem volt gusztusom zsemlébe, vagy kenyérre kenni. Kb. olyan lett, mint amit egyszer már megettek és felül visszajött. Pedig nem vagyok finnyás. Tényleg nem.
Kérdezted, mi történik vele. Hát leírtam.:)
Szerintem dugjátok be azt a hűtőt, már csak a bontott lekvár miatt is..
Köszönöm szépen a sok hasznos választ!
Kávét nem iszunk, kevés időt töltünk ahhoz ott, hogy nagy eszemiszom lenne. Az a mini vaj/margarin jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!