Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Érdemes-e a Metroba menni egy...

Érdemes-e a Metroba menni egy családi bulihoz való bevásárláshoz?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok ember lesz és büféjellegű kaja, tehát sokféle alapanyag fog kelleni, ezért is merült fel a Metro. Kártya egyelőre nincs senkinek (de tudnánk szerezni), így nem is ismerjük az árakat, kínálatot. Viszont ahogy nézegettem a katalógusokat online, nem sokkal olcsóbb, mint bármelyik más üzlet. Szerintetek érdemes vagy sem?
2019. aug. 22. 10:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

#10. ezzel azért vitatkoznék kicsit

húgy és hal olcsóbb a metróban, ahogy a mirelit áru nagy része is (egységárra, mert nyilván a metro nagyobb kiszerelés), emellett a metro saját márkás nagy kiszerelésű papíráruja is olcsóbb, mint a tesco. A választékot meg nem is lehet összehasonlítani.

Emellett, ha nem nagy tételben vásárol az ember és hajlandó esetleg közeli lejáratú cuccokat is venni, akkor a tesco olcsóbb tényleg.

Saját márkás cuccokat me ne nagyon hasonítsuk össze, mert a kiszerelések nagyon mások, meg a minőség is

a tesco value meg az aro egy minőség, de a tesco finest meg a metro chef márkáknak nincs igazán közös halmaza.

Nekem konkrétan útba esik a metro, minden második héten legalább, szóval nekem kicsit job, mint bemenni abba a minihiper tescoba, ami útba esik. És 2 hétre letudom a vásárlást.

Választék is teljesen más, főleg húsból és főleg halból is, fagyasztott mangó, avokádó, vörösáfonya, ananász, szeder meg még a nagyobb tescocban sincs.

napi bevásárlásra nem éri viszont meg.

2019. aug. 26. 17:01
 12/12 anonim ***** válasza:
82%
*húgy= hús...hülye autocorrect
2019. aug. 26. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!