Mi a különbség a wimpy és a hotdog között?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 15:12
1/5 anonim válasza:
A wimpy egy gyorsétterem lánc neve.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor a vimpi és a hotdog között.
2019. aug. 13. 15:47
3/5 anonim válasza:
Hát én jó rég nem láttam már vimpit (vagy hogy írják) sehol, de gyerekkoromban mindig atz kértem, ha strabdra mentünk. A hotdog egy kifúrt kifli, benne virsli, mustár/ketchup. A vimpi felülről volt bevágva, úgy volt beletéve a virsli, és volt benne talán saláta (vagy paradicsom) meg reszelt sajt. És a tetejére tettek mustárt/ketchupot.
4/5 anonim válasza:
Vimpiben sutve van a virsli, van benne hagyma, meg par zoldseg, hotdog fozott virsli es ketchup, mustar, majonez csak. Mint a krumpli olyan, sutve, fozve jo.
(Felenk fakutya neven futott a strandon a vimpi)
5/5 anonim válasza:
A hotdogba felülről nyomkodják bele a virslit, a vimpi oldalt van felvágva, és úgy töltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!