A Dijoni mustárt helyettesítheti a sima mustár? (Értem ezalatt az olyan mustárt, ami álltalánosságban a magyar háztartásokban szokott lenni)
Attól függ, hol akarod helyettesíteni.
A dijoni mustárnak elég jellegzetes íze, aromája van, a Globusz/Univer nagyon eltér töle.
Ha egy receptben ezt írják, akkor ez lenne hozzá az optimális, a sima mustár azonban még mindig jobb, mintha semm nem tennél bele, Szóval ha megoldható, inkább vegyél Dijonit, ha nem, akkor használt a másikat, de az étel íze egész más lesz.
A dijoni baromi erős és más az íze.
Én nem szeretem.
A pácba pedig nyugodtan tehetsz a magyarból, mert a mustárnak a gyakorlati szerepe ebben az esetben a hús porhanyóssá tétele.
Ha csípős ízre vágysz, azt sütéskor tudod borssal, erős paprikával pótolni.
Persze.
Ahogy vaj helyett is lehet margarint használni, habtejszin helyett cukraszhabot, csoki helyett kakaoport, stb.
Az étel nyilván nem lesz ugynolyan, de ha az eredetit nem kóstoltad, számodra semmi különbség nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!