Nataaliavok kérdése:
Vélemény a szafis termékekről?
Figyelt kérdés
Mostanában elég felkapottak Burján szafi saját termékei,paleo/mindenmentes dolgok stb..én még nem próbáltam őket,esetleg valaki?2019. aug. 1. 15:35
11/12 anonim válasza:
Nekem kolléganőm süt ezekből zsömle, kenyér, palacsinta, fánk, ezeket láttam hozta magával már irodába. 13 kilót fogyott tél óta, de ezekből sem eszik mértéktelenül azt tudom és sportol is persze. A palacsintát kóstoltam, mert jó fej volt és nekem is hozott az finom volt a lekvár is Szafis volt benne szóval azt is kapni a többit nem ettem arról nem tudok nyilatkozni.
12/12 anonim válasza:
ma probaltam ki eloszor a szafi termekbol egyet, a szenhidratcsokkentett kenyer-peksuti lisztkevereket. Ami meglepett h egy zsemleben 185 kcal van, magasabb mint egy sima vizes zsomleben :D ez a fogyast befolyasolhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!