Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vélemény a szafis termékekről?

Nataaliavok kérdése:

Vélemény a szafis termékekről?

Figyelt kérdés
Mostanában elég felkapottak Burján szafi saját termékei,paleo/mindenmentes dolgok stb..én még nem próbáltam őket,esetleg valaki?
2019. aug. 1. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Én a szénhidrátcsökkentett gm lisztjét próbáltam, zsemlét készítettem belőle.

Meg kell szokni az ízét, ha folyamatosan fogyasztom, a szaga és az íze is elkezd irritálni. Ha másfajta gluténmentes termékekkel variálom, akkor elmegy.

2019. aug. 1. 15:43
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Glutén és laktózérzékeny vagyok, ezért már több esélyt is adtam a termékeinek. Négy betűs szóval akartam jellemezni /sz-el kezdődik r-rel végződik/, de az nyomdafestéket nem tűr. Így inkább annyit írok csak, hogy nem éri meg az árát és nem is finom.
2019. aug. 1. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Egyik barátnőm sütötte állandóan a Szafis lángost, egy pár hónapig, amíg fogyózott, persze jól megpakolva sajttal meg tejföllel. :'D

Gondoltam kipróbálom én is, sütöttem egy adaggal az egész családnak. Hát... állagra sem volt közelében se a lángosnak, meg ízre sem. Konkrétan 2 harapás után feladta mindenki, pedig nem vagyunk válogatósak.

Kérdeztem barátnőmet, hogy mit szúrhattam el, hogy ilyen lett, de aztán kiderült, hogy semmit, és ő sem véletlenül tett rá annyi tejfölt...

Ugyanebben az időben próbáltam a Szafi féle forró csoki port, hát abból is minden lett, csak iható kakaó nem. :D

Amúgy a csaj szimpatikusnak tűnt mindig, de a termékei nekem nagyon nem jöttek be.

2019. aug. 1. 16:39
 4/12 anonim ***** válasza:
98%

Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy akinek gluténmentesen kell étkeznie és nem kizárólag kukoricából és rizsből készült liszteket akar használni, azoknak hatalmas segítség. Ráadásul lassú felszívódásúak Szafi lisztjei, ami nagyon jó a cukorbetegeknek és az inzulinrezisztenseknek is.

Az ízük soha nem lesz olyan, mint a gluténosoké és főleg a hajdina miatt van olyan érdekes mellékízük, de hát sokan örülnek, hogy egyáltalán ilyen is van.

2019. aug. 1. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan, mint a többi, ebben a kategóriában. Aki nem gluténérzékeny, az több kárt csinál, mint hasznos azzal, ha gluténmentesen érkezik. aki még az,annak nagy segítség. Teljes kiörlésűt nem eszem egyáltalán, mert mikrobiológus vagyok, szafit terméket is kellett már visszahívni
2019. aug. 1. 17:00
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Sokan írjak, hogy vele meg a termékei miatt fogytak x kilót. Hát, én egyszer próbáltam valamelyik főzős pudingját, pontosan úgy csináltam, ahogy le volt írva és annyira égette az édesítő a torkomat, hogy ki kellett dobnom. Sokkal kevesebb pénzből is lehet egészségesen élni, az én számomra az ő termékei nagyon túlárazottak. Közel 20 kilót fogytam február óta, úgy, hogy számolgattam a szénhidrátot és a kalóriát. Nem kell hozzá ilyen csodaszer.
2019. aug. 1. 18:40
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ,én a palacsinta lisztkeveréket akartam kipróbálni,de akkor inkább maradok az eredeti receptnél:)
2019. aug. 2. 15:32
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

Na azért itt nem éppen reális válaszok érkeztek.

Egyrészt ezek a Szafis cuccok EGÉSZSÉGESEK ha összetevőket nézünk és pont, ez tény vitatkozni kár rajta.

Van olyan ember a piacon, aki a szójás & búzalisztes termékeit adja el hasonló áron ráadásul IR, PM betegeknek ajánlva, ami nagyon gáz!

Az, hogy kinek érdemes ennie más kérdés. Ha valaki bizonyítottan (tehát nem saját maga kitalálja, mert most menő) gluténérzékeny, akkor neki kánaán, ha valaki nem az, akkor viszont nem gondolom ezen kéne élni, de hangsúlyozom összetevőket tekintve jó cuccok.

Én "csak" egészségesen eszem = kb 10 éve nem fogyasztok cukrot, búzalisztet és általában kerülöm a gyorsan felszívódó ch-t (kivéve gyümölcs, de az ugye nem hozzáadott cukor miatt az), Szafitól a reform palacsinta lisztet veszem egyedül mivel jobb, mint az eredeti eskü. Viszont mást nem, ritkán kívánok édességet akkor szuper csinálok egy adagot és ennyi.

Az Etele pékségükbe bementem 700-800 Ft egy üres bagett na azért ott én is lestem. Nem spórolok kaján lazacot salátát stb eszem és megveszem, de azért ez sokkolt! Volt mellette valami süti is pultban az is hasonló árfekvésben hát jót nevettem szóval csak palacsinta lisztemet hoztam el. :D

Bátran próbáld ki, mert ez tényleg finom (de a reform, nem a másik!!!mert több van neki), viszont raklappal nem érdemes venni mást.

Különben nekem Szafi iszonyú szimpi volt régen, de egy ideje már nem, nagyon megváltozott. Ráadásul játékoknál is látom csak ismerősök nyernek, meg akiknek oldaluk merő Szafi reklám na ebben tiszta S.N. ott is mindig így volt [hangsúlyoznám egyiknél sem játszottam soha, de oldalukat követtem így láttam :) ]. Vagy Pl. : bnőm tízezreket költ Szafi cuccokra mindig játszik, de sosem nyer, mert insta oldalát nem pakolja tele azzal mit süt rossz látni ezt.

Egy szó mint száz lehet szeretni nem szeretni, de amit elad jó minőség - ha nem vagy gluténérzékeny ne ezen élj, de beépítheted az étkezésedbe ha tudatosságra törekszel!

2019. aug. 2. 17:36
 9/12 anonim válasza:
100%
Nem csoda termékek, de aki valami miatt nem ehet bármit annak segítség. Pajzsmirigy beteg, aki kerüli szóját / azt másnak sem ártana / vagy glutént kell kerülni, de egészséges embernek felesleges egy vagyonért megvenni Szafi termékeket, mert nem olcsók bárki bármit magyaráz, némely rajongója olyan, mint egy szekta tag néha olvasom posztja alatt hozzászólásaikat. Iszonyú magas árbevételük van ez megnézhető neten, nem gondolom nem lehetne kevésbé nagy árréssel dolgozni, de mindegy ebből tudnak akár hónapokig külföldön élni ez a lényeg. Próbáld ki nem a kedvedet akarom elvenni csak nem írod mi miatt ennéd.
2019. aug. 2. 20:16
 10/12 anonim válasza:
100%
#4 : Aha, csak tele van tápiókakeményítővel csomó liszt pl abban a palacsinta lisztben is van, amit itt írnak előbbre az meg tilos IR-es embernek! Tudom-tudom mellette a többi összetevő olyan összességében lassú csakhogy ilyen alapon a búzalisztes dolog is mehet ha mellette lassítod pl zsírral felszívódását, értjük hogy ez így nem az igazi ugye? Aki ért hozzá tudja, aki nem annak meg hiába mondom én vagy orvos eszi. Én szerintem glutént kerülőknek nagyon jó minden, de amúgy válogatni kell melyik mire és kinek jó. Bocsánat második hozzászólásban folytattam, de csak most olvastam négyest.
2019. aug. 2. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!