Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tegnap vett, fél napot a...

Tegnap vett, fél napot a meleg kocsiban utazott, ma reggel megevett sajtos kiflitől lehetek rosszul, vagy gyanakodjak másra?

Figyelt kérdés
Itthon sosem lehet tudni... Elmennek bevásárolni reggel a városba, mászkálnak délután hazaérnek. Addig a nyershús, virsli, sajt ilyen bent a kocsiban. Múltkor minden hús megbuggyant nekik hazáig, pedig most melegebb van.
2019. aug. 1. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A sajtos kifli alatt mit értesz: oylan kiflit, amire rá van sütve sajt - akkor nem lehet töle bajod, vagy sajttal töltött kifliböl keszült szendvicset - mert ez sem valószínü (a sajt nem romlik meg pár óra alatt), de nem teljesen kizárt, attó függöen, mi volt még benne?
2019. aug. 1. 13:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Adj nekik egy hűtő táskát tele jegakkuval.

Ha a tetején volt csaj s7lt sajt, akkor nem hiszem higy ettől

2019. aug. 1. 14:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Tescos sajtos kifli, kívülről, hát fura íze volt kicsit, olyan savanykás, de én is azt hittem, hogy nem romlik meg.
2019. aug. 1. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Ki az az agyon iskolázott aki a kb 60 fokosra felmelegedett csomagtartóban tárolja egész nap a húst??? Én a hús miatt aggódnék,nem a kifli miatt. Nem lenne mit ennie egy hétig nem rohasztaná meg a húst a kocsiban tuti biztos. Igénytelen állatok.
2019. aug. 1. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
24%

Az a nagy helyzet, hogy ezek a sajtos kiflik nem igazi sajtból készülnek. Az nem romlik meg olyan hamar.

Viszont amit írsz, hogy a húsokat is hagyják megromlani a kocsi forró csomagtartójában, hát, azt nem igazán értem. Legalább egy hűtőszatyrot vegyenek, ha utána mászkálni van kedvük. Mondjuk, azt nem írtad, kikről van szó, de gondolom a szüleidről. Nem tanultak a múltkori esetből?

Anyám is járt így, pedig 10 perc sincs kocsival, nem győztem gyorsan berámolni a felvágottakat, húst, mert már langyos volt, mire hazaért. Még jókor volt hálistennek, mert mindegyik előre csomagolt volt. Gondolom, a védőgáz megmentette. A dobozuk volt langyos, meg a vákuumcsomagolás.

2019. aug. 1. 14:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát ők megeszik azt... Vagyis a grillvirslit múltkor itthon hagyta, hogy az az ebéd de full savanyú és ehetetlen, büdös úgyhogy kidobtam. De a többit megfőzte. Aztán "bekaptunk valami vírust", no problem.
2019. aug. 1. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Ha gyerek vagy elmondod hogy ezt a dögevő putri módszert hagyják abba mert feljelented őket .
2019. aug. 1. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
32%
Tele van a seggük lovéval,azok pazarolnak ennyire,mindegy majd lesz másik alapon,pfejj de utálom az ilyen embereket.
2019. aug. 1. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Csak én nem értem miért nem lehet előbb csavarogni és utána nyers húst venni?
2019. aug. 1. 16:13
 10/11 A kérdező kommentje:
1 óra az út haza, meg mennek a huszadik boltba is. Mindig így csinálják.
2019. aug. 1. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!