Milyen gyakran szoktatok találni lejárt szavatosságú termékeket az élelmiszerüzletek polcain? Ha találtok ilyet, akkor szóltok a személyzetnek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 17:28
1/11 anonim válasza:
Én a nagyobb üzletekben (Spar, Lidl, Aldi, Tesco) még sosem találtam. (Maximum közeli lejáratút, de az jelezve volt, akciós áron)
Volt az utcánkban egy kisbolt, ott többször is botlottam lejárt dolgokba.
2/11 A kérdező kommentje:
Én Spar és Tesco üzletben már jó néhányszor; az eddigi „csúcsot” egy kis Tesco tartja nálam, ahol 2017 májusában találtam 2016 szeptemberében lejárt szavatosságú Rauch gyümölcsleveket.
2019. máj. 19. 18:36
3/11 anonim válasza:
Legtöbbször Sparba, Auchanba, Lidlbe járok.
A Lidlben egyszer, a másik kettőben többször is. Szoktam szólni.
4/11 A kérdező kommentje:
Én a héten találtam az egyik Sparban 25 napja lejárt szavatossságú félkész pitákat. Szóltam az egyik nőnek, hogy saját érdekükben talán jobb lenne eltüntetniük őket a polcról. Eszébe se jutott megköszönni, hogy szóltam, sőt még dölyfösen megszólalt (lehet, hogy ő volt az üzletvezető, vagy a helyettese), hogy „ezeket nemrég kaptuk csak”. Ja, végülis tényleg nemrég, valamikor áprilisban. :)
2019. máj. 19. 18:47
5/11 anonim válasza:
Nem túl gyakran, kb. fél éve találkoztam utoljára lejárt szavatosságú pástétomokkal. Szóltam egy arufeltöltőnek, de teljesen hiába. Bár azt mondta, hogy megnézi, de láttam, hogy oda se nézett a polcra, ment tovább.
6/11 anonim válasza:
Mivel elelmiszerben dolgozom ezert eleg gyakran😂
De komolyra véve a szót en meg sosem talalkoztam lejart szavatossaguval.csak olyannal ami kozel volt mar hozza :)
7/11 anonim válasza:
Ritkán találok, olyan viszont rendszeresen előfordul, hogy a lejárat előtt megromlik valami. Legtöbbször a Füstlinél tapasztaltam ilyet.
8/11 anonim válasza:
Én mindig szólok, ha találok.
Odamegyek az üzletvezetőhöz és jelzem, hogy eljárást indítunk a bolt ellen.
Persze ilyenkor finoman érzékeltetni, kell, hogy egy 20-asért eltekintünk az eljárástól.
Még sosem derült ki, hogy taxis vagyok.
:)
9/11 A kérdező kommentje:
#8: és ha az üzletvezető arra kérne, bizonyítsd valamivel, hogy ÁNTSZ- vagy NÉBIH-ellenőr vagy, akkor mit csinálnál? :) Elpárolognál?
2019. jún. 15. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!