Tesco online bevásrlás?
Az áruházban és az online felületen megegyeznek az árak?
Találtam ezt: [link]
Azt gondolnám, hogy ennek szerepelnie kéne ebben az akciós újságban: [link]
De nem szerepel! Ebből kifolyólag jól sejtem, hogy ha ellátogatok személyesen egy nagy tescoba ( 200g nescafe gold nincs a kicsikben szerintem), akkor nem az akciós árat fogom látni?
Mielőtt még írnátok, hogy miért nem megyek személyesen és nézem meg, azért mert nem esik útba Tesco extra.
hát ez szomorú :(
ma fogom magam és elmegyej az egyikbe aztán meglátom mi lesz, az ár eszelősen jó és még sosem ittam ilyen kávét..
Bocsánat, megnéztem jobban. Gondolom, nem volt már hely a terméknek a katalógusban. Azt hiszem, az előző hetiben még szerepelt.
Tesco Extrában viszont azért sem érdemes keresni, mert az inkább sarki, drága kisboltként működik, nem pedig a hipermarketek árát követi.
áá köszi szépen így érthető! modnjuk eszembe nem jutna, hogy nincs hely a katalógusban, mert annyira sok az akciós termék :D
az extra az nem éppen a legnagyobb tescokat jelöli? mindeneseter én a fogarasi úti / váci úti méretű tescokra gondoltam
Nem, a Tesco Extra az ilyen kis belvárosi Tesco, szűk terekkel, kicsi választékkal stb., teljesen más feeling, mint a város szélén levő hatalmas áruházak. Legalábbis nekem ez a benyomásom.
Az nem igaz, hogy azon az áron szállítanak, amivel beraktad a kosárba (az Auchannál viszont ez a rendszer, ha jól tudom). A szállítási időpont számít, és gyakran nem is lehet kideríteni az online felületen, hogy mi lesz a tényleges ár, ha pont úgy jár le az akció.
Mi pár havonta szoktunk egy nagyobb adagot rendelni, eddig komoly gond nem volt, esetleg egy fél órás késés, az összesen 20-30 ezer forintnyi cuccból két-három termék helyettesítés, meg néha egy-két dolog egyáltalán nincs. Az akciók lejárata okozta problémát úgy kerülöm el, hogy sosem rendelek csütörtökre (vagy szerdára, nem is tudom, de a weben látszik, hogy mikor járnak le az akciók). Előző nap átnézem újra a dolgokat, hogy volt-e árváltozás.
Tényleg Tesco Expressz a kicsi, ezt benéztem. :)
A kiszállítási időpontot úgy értettem, hogy ha 10-17-e között akciós egy adott termék, és 12-re kérem a kiszállítást, de már 8-án kosárba teszem, akkor a 10-17-e között érvényes, akciós áron fogom megkapni. Múltkor izgultam kicsit emiatt, hogy tényleg így lesz-e, és minden érintett termék az alacsonyabb áron érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!