Ti hol szoktatok online bevásárolni? Tesco, Auchan, Groby?
Időhiány miatt muszáj lenne átállnom az online-ra, de nem akarom, hogy drágábban jöjjek ki pénzügyileg, mint eddig. Mit javasoltok?
Köszi,
F/29
Én Tescotól szoktam házhoz kérni, egy ezrest megér, hogy kihozzák... a futárnak szoktam adni még 500 ft-ot, de kipakol szépen a konyhám asztalára.
Ha lakásba kéred 900-1100 ft között hozzák ki, személyes átvételnél 300-400 ft, de nem mindegyik Tescoban van átvételi pont.
Az első kiszállításnál levontak 1500 ft kedvezményt.
2 órás idősávok vannak.
Ki lehet választani, hogy mikorra kéred az árut és annak alapján van megszabva az ár.
Reggel, délelőtt, délután, este.
Az ár változó.
Azt hiszem, hogy ha este kéred akkor a legolcsóbb, de lehet, hogy fordítva van. Lehet, hogy ha reggelre kéred akkor a legolcsóbb. Nem tudom pontosan.
300 ft-tól, 800 vagy 1000 ft-ig van a kiszállítási ár.
Tescotól és Auchantól is rendeltem már.
A Tesco megbízható, azt hozza, amit rendeltél. Még egy szavazat neki.
Az Auchan ellenben számomra megbízhatatlan és mélységesen csalódtam benne,teljesen más köze sincs hozzá terméket pakoltak a csomagomban. Ennek az ára töredéke, annak, amit rendeltem szóval hatalmasat is buktam anyagilag. Erősen megfontolandó tőlük rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!