Penny, Lidl miért nincs kosár?
Csak az a tolós kocsi..
Namármost 3 hónapoa babát babakocsiban szállítok, ergo nem tudok tolni még egy bevásárlókocsit is. Emiatt a babakocsiba pakolok össze vissza mindent, aztán reménykedek hogy mindent ki is szedek belőle. A nagy dolgokat meg fogom a kezemben, és kb a mellemmel tolom a babakocsit. A tescoban van kiskosár, ha tehetem oda megyek..Csak Penny Lidl 200 méter, Tesco 2 km. Néha nem mindegy. Nem várhatok mindig a dolgozó férjemre. Mi az oka, hogy nincs?
Lehet élni panasszal náluk.
Tedd meg.
Amit itt leirtál nem egyszerű dolog.
Én is kerestem a kosarat de én csak egy két apróságnak amit aztán kézben is lazán elvittem,de a te eseted nem ilyen egyszerű.
Azt remélik, a kocsiba többet pakolsz.
Tényleg rettentő nehéz babakocsit tologatva vásárolni, húzod-vonod a két kocsit, katasztrófa 😁
Mert gyerek mellett se lehet éhen halni. :)
Nekem ugyan màr 9 éve, hogy ilyen kicsi volt, én hordozóstól beraktam a nagy bevàsàrlókocsi elejébe, màs ötletem nem volt.
De szerintem nyugodtan szóvà lehet tenni, a módja nem tudom mi.
#3, Te igazán okos vagy... Arra nem gondoltál, hogy nincs segítsége?
Nem mindenki lakik a szülők nyakán, nem mindekinek él valamilyen rokona a közelben és nem mindenki kéri meg szívesen a szomszéd Bözsi nénit, hogy legyen kedves vigyázni a kicsire, míg ő elmegy bevásárolni.
Nekem sem volt soha segítségem, csak úgy tudtuk ezt kivitelezni, hogy este amikor hazaért a férjem, akkor vigyázott a babára vagy közösen mentünk el heti 2-3x bevásárolni. Így csak a pékségbe kelett mennem. Mindig felírtam a pontos listát.
3.
Mert hova tegyem?? :)
Szerinted itt hagyom maga itthon??
Nekem nincs nagymami a szomszédban, a legközelebbi rokonok 50 km-re vannak.
A férjem meg dolgozik, este 5-6 közt ér haza, ő is fáradt, eszik, fürdetünk, nem a legnagyobb csúcsban a boltban akarunk kajtatni..
De mindegy gondolom se gyereked, se enni nem szoktál.
Lidl-ben sokakat látok saját kosárral, fonott bevásárló kosár. Abba pakolnak, és utána abban viszik haza a megvásárolt árut.
Én egyensúlyozok a kezemben, mert még nem kell baba kocsiznom :) De szerintem neked jó lenne egy ilyen kosár. Legalább nem kell szatyrozni.
Előző, igen tudom mire gondolsz.
Ez szuper ötlet, beszerzek egy olyat még a héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!