Spárban hogyan működik pontosan a salátapult?
Figyelt kérdés
Egyre több spárban látok ilyen salátapultokat. Ahol mindenki magának szed a kívánt zöldségből. Vannak kitéve műanyagok ételhordók is, vannak különböző szószok is. Ezeket hogyan kell fizetni? Le kell mérni? Nagyjából mennyibe kerül?2019. febr. 27. 12:20
1/9 anonim válasza:
Kiszeded magadnak, a kasszánál lemérik. Az ára ki van téve a pultra.
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát bármit teszek bele az egységár van?
2019. febr. 27. 12:30
3/9 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy különböző méretű műanyag pohárkákba szedheted, különböző áron. Jól megpakolhatod, ahogy csak tudod. A pénztárnál az egységárat nézik (a műanyag pohár méretét), és nem mérik le.
4/9 anonim válasza:
MEg nem enném, ki tudja, ki tüsszent rá vagy nyúl bele kézzel a szószba is
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából akkor az a lényeg, hogy nekem csak szedni kell, a többit a pénztárnál intézik.
Mostanában egyre több plusz művelet van a boltokban. Mostmár a spárban a pékáruknál is kell címkét nyomtatni, nem csak a zöldségeknél. Erzért nem tudtam, hofy miként működik, most eszembe jutott és gondoltam megkérdezem itt.
Köszönöm szépen a segítséget
2019. febr. 27. 12:53
6/9 anonim válasza:
A lényeg, hogy jól pakold tele a tálat, mert a méretét fizeted, nem a súlyát 😉
7/9 anonim válasza:
Arra azért figyelj, hogy sok olyan spar van, ahol nincs mérleg a pénztárakban. Az ilyen helyeken a salátapultnál kell lemérni (vagy esetleg a zöldségeknél).
8/9 anonim válasza:
Három méretben van az a műanyag tálka, amibe szedheted a zöldségeket, a tálka mérete szerint változik az ár, mindegy mennyit szedsz bele.
9/9 anonim válasza:
Nálunk a felvagottas pultnál kell lemeretni, de szerintem ki is van írva. Ha nem érdemes egy dolgozót megkérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!