Mi értelme a húspultoknak a hipermarketekben?
Van aki nem szeret a csomagoló anyagok miatt drágább, előre csomagolt árut venni.
Nem kell elfogadnod, ha többet mérnek, nyugodtan mondhatod, hogy vegye le, mert csak 5 dekát kérsz.
Rendszerint nagyobb a választék. Pontosan annyit kérek amennyire szükségem van (ha többet szel le neked, akkor mondod hogy nem maradhat és kész, ne legyél már életképtelen). Az előszeletelt, védőgázas csomagolt termékek tovább elállnak ugyan, de rendszerint ráfizetés a csomagolás költsége. Ha aznapra veszek felvágottat, akkor olcsóbb a csemegepult.
Plusz ha behoznak valami új terméket, amit kipróbálnék, abból is először csak pár szeletet veszek, ami csak a csemegepultnál lehetséges.
"megnéztem többször is: nem olcsóbbak a húspultban lévő áruk"
Mondjuk én ezt nem tudnám összehasonlítani, mert azt se tudom, hogy a pultban pontosan mi milyen típusú micsoda, vagy ha mégis, nincs ugyanolyan típus az előrecsomagoltak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!