Mit jelent az Aldiban a csokikat, kekszeket tartalmazó dobozok elejére ficcel felírt szám? Pl. :47/7
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 17:42
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de gondolom leltározáskor írják rá.
2/5 anonim válasza:
A 47 a reszortszámot, a 7-es meg a gondola számát.
A gondolák a sorban hosszan elnyúló állványok és az azokon az árunak a kijelölt helye a reszort.
Lehet, hogy valóban leltározáskor írták rá, vagy az árufeltöltőknek, esetleg új rendezési tervet kaptak és ahhoz kell.
3/5 zsolt0638 válasza:
Szerintem ez azt jelenti hogy valaki ráírt valamit filctollal.
5/5 anonim válasza:
A forgatási számot jelőlik a dobozokon rá irják az épp aktuális hetet és minden terméknek vagy egy fogatási száma ami pl a chipseknél 4 azaz 4 hetente át kell nézni mondok egy példát kirakod a chipset rá irod az aktuális hetet legyen mondjuk 10.dik hét ehhez hozzá adsz 4 igy 10/14 lesz szóval akkor a 14.dik héten ha jön áru abból a chipsből akkor meg kell nézni a szavidejét. Kicsit hülyén irtam le de remélem a lényeg át ment :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!