Autó nélkül hogy lehet nagybevásárolni?
Házhozszállítás. Vagy bevásárolsz és hívsz egy olyan taxit aminek nagy a csomagtartója.
Eseteleg megkéred valamelyik rokonodat, vagy szomszédodat ,hogy menjen érted autóval és te kifizeted a fuvart.
Nekem előfizetésem van, három hónapra 30 euro.
Hol laksz és honnan rendelnél ?
Én ezt kerékpárral részletekbe oldanám meg, tízesével (azaz mindig csak 10 kilajt veszek, aztán jön a következő adag)
Nem elegáns megoldás, de ha nincs autó, hát nincs autó...
Miért kellene 30 kg lisztet és cukrot venni? Bezárnak az üzletek és az üzemek?
Feltétlenül szükség van erre?
Én ugyan 1-1,5 havonta vásárolok be a zöldségeseket kivéve, de 20-30 kiló lisztet s egyéb gabonát akkor sem veszek, igaz, csak ketten vagyunk. Ez brutális mennyiség és liszt mindenütt van, bár igaz, a faluban mi sem veszünk lisztet, csak a járási vagy megyeszékhelyen, mert ott van megfelelő ára annak a típusnak, amit mi eszünk.
Szerintem autó nélkül nem nagybevásárol az ember vagy megoldja a már említett módokon.
Én nem nagybevásároltam, amíg nem volt autó. Lehet élni úgy is, főleg, ha városban laksz vagy szimpla alapanyagaid vannak. Én 20 km-re vagyok a legközelebbi normális bolttól, de más miatt is kellett autó. Nagy gondban lennénk nélküle, a bevásárláshoz nagyon kell.
De sok bevásárlásom webáruházas és kihozzák. Az is tehermentesít egy kicsit, egy rendelés tizenpár kilós. Azt speciel biciklivel hozzuk el a közeli benzinkútról vagy postáról (csak 4 km, útbaesik munkából hazafelé), de futárok is vannak, csak azok nekünk nem kényelmesek.
Vizet nem veszünk, illetve néha pár liter szódát igen, de ahhoz igazán nem kell elmenni a városba. A faluból pedig biciklivel és gyalog is elhozható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!