Teszkós önkiszolgáló kasszákról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Én kétszer próbáltam, mind a kétszer katasztrófa volt. Először odapakoltam az árút, elkezdtem becsipogtatni, majd a végén a fizetésnél elkezdett vísitozni hogy nem egyezik a súly, kezelő meg sehol nem volt. Összepakoltam az árumat és odamentem egy humán kasszához.
A másik esetben nem találtam meg a pékárut amit akartam venni. Egy zsemlét akartam venni de a süteményeknél volt, mint kiderült egy kezelő segítségével. Nagy nehezen sikerült mindent megcsinálni, fizetni szerettem volna, de ekkor a pénzemet nem vette be. 20szor próbáltam betenni, nem ment. Fogtam magam és angolosan távoztam.
Szerintem jó dolog tud lenni, bár én még inkább megyek egy kasszáshoz, az is munka, a gépesítés meg várhat még magára.
2018. szept. 16. 08:26
22/39 anonim válasza:
Nos volt hozzá szerencsém Angliában, ott többször használtam, sosem volt probléma, de itthon azért nem egyszer volt problémám, akár a pénzérmék elfogadásával, akár bizonyos pékáruk megtalálásával, vagy akár rendszer lefagyással, de összességében nem tartom rossznak, max rosszul beállítottnak őket(túl érzékenyek), ha 6-8 terméknél többet veszek, vagy pl van köztük alkohol, akkor mindenképp rendes kasszához megyek. A pékáruk kategorizálása szerintem is többször hibás, illetve néha ha nem figyelsz, mit veszel le a pultról, akkor nehéz a nevét megtalálni, mert képesek igen hülye fantázia neveket találni, pl.: pepperonis pizza mellet az olívabogyós pizzának már mediterrán háromszög a neve, meg hasonlok.
2018. szept. 16. 08:46
23/39 anonim válasza:
20
Nos, igen, ezt valahogy sejtettem :))))
2018. szept. 16. 10:10
24/39 anonim válasza:
Úgy érted, doomsday, azaz végítélet?
Ha már angolul ...
:))))
2018. szept. 16. 10:11
25/39 anonim válasza:
23. Nem sejtesz te semmit, csak okosnak akarsz tűnni...
2018. szept. 16. 10:36
26/39 anonim válasza:
25
Nem, én (!) semminek nem akarok itt tűnni. Ezért nem is magyarázom el idegeneknek, veled ellentétben, hogy a szemétbank nekem nem kell, meg nem dolgozom én a teszkónak, hogy automata kasszát használjak. Mit nekem kamathozam meg időspórolás!
2018. szept. 16. 15:03
27/39 anonim válasza:
#24 igen :))))))) szándékosan írtam így, mert a próféciáik szinte mindig angolul vagy botrányos helyesírással készülnek.
Ők azok akik itt is terjesztik a baromságaikat, hogy minden munkára majd gépeket állítunk az emberek helyére, róbácc for evríván, aztán mikor felveti valaki jogosan, hogy ennyi energiát honnan a francból akar szerezni, mindenkit leproliznak :DDD
Mókás társaság, kicsit sok volt nekik az Emlékmás meg a Jetsons.
2018. szept. 16. 17:08
28/39 Metionin válasza:
Én szeretem használni mert gyorsabban sorra kerülök és olyan sebességgel pakolok el, ahogy akarok, nincs a nyakamban azonnal a következő vásárló cucca. Ha piát veszek, gyorsan kérek egy jóváhagyást, villantok egy személyit és ennyi, péksütit általában ugyanazt veszem és tudom hogy hol található de nem agysebészet kikövetkeztetni sem. Max ha nem tudom akkor elkezdem beírni a nevét és kiadja. Ha nem olvasható a vonalkód mert pl. leázott vagy gyűrött akkor begépelem és annyi. Néha van hogy a nagyon pici súlyú dolgokat (pl. 2 db sütőpor) többször kell rátennem a pakolófelületre mert nem érzékeli. Még így is hamarabb végzek mint a rendes kasszánál ahol kilométeres sor áll egész nap. Azt az egyet hiányolom, hogy az erzsi kártyával nem lehet nála fizetni, a minap felfedeztem hogy az intersparos önkasszánál már lehet, gondolom a teszkóban se lenne nagy cucc megoldani.
2018. szept. 16. 17:12
29/39 anonim válasza:
Ha van választásom önkiszolgáló és hagyományos kassza között (külföldön élek, itt nagyon elterjedtek az önkiszolgálók), akkor 10-ből 10-szer az önkiszolgálót választom, sose volt vele gondom és sokkal kényelmesebbnek és gyorsabbnak tartom.
2018. szept. 17. 12:00
30/39 anonim válasza:
"Nos, a TESZKÓ gazdaságos önkiszolgáló pénztárnál egyedül nem tudsz kupont, utalványt használni, ezenkívül jó szokása, hogy nemcsak a hamispénzt nem veszi be, de sokszor az igazit se hajlandó...főleg a 10-20 forintosokat köpködi vissza, mintha muszáj volna. Ha 18+ árucikket veszek, mindig kell manuális visszaigazolás is, hogy elmúltam annyi."
A gépesítés folyamatában erre nem az lesz a válasz, hogy szüntessükmegmertszar, hanem az, hogy a kupont, utalványt úgy fogják nyomtatni, hogy felismerje a rendszer, alkohol vásárlásakor elég lesz elhúzni a gép előtt a személyidet, mert lesz benne egy chip az adataiddal, a fém- és papírpénz helyét pedig átveszi a bankkártya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!