Teszkós önkiszolgáló kasszákról mi a véleményetek?
Én kétszer próbáltam, mind a kétszer katasztrófa volt. Először odapakoltam az árút, elkezdtem becsipogtatni, majd a végén a fizetésnél elkezdett vísitozni hogy nem egyezik a súly, kezelő meg sehol nem volt. Összepakoltam az árumat és odamentem egy humán kasszához.
A másik esetben nem találtam meg a pékárut amit akartam venni. Egy zsemlét akartam venni de a süteményeknél volt, mint kiderült egy kezelő segítségével. Nagy nehezen sikerült mindent megcsinálni, fizetni szerettem volna, de ekkor a pénzemet nem vette be. 20szor próbáltam betenni, nem ment. Fogtam magam és angolosan távoztam.
Hogy mi a véleményem?
Az, hogy nem vagyok a tesco alkalmazottja!
Ezért nem használom!
Azért nem megugorhatatlan :))))
Ritkán megyek a Tescoba, évvente ha egyszer, de akkor azt választom. Nem fogok sorban álldogállni a tömegben, az én időm ennél drágább.
Aki pedig nem használja, mert "nem a tesco alkalmazottja", annak remélem, netbankja sincs, hanem fiókban intéz mindent, valamint ATM-et sem használ, hanem minden egyes pénzfelvétlért bemegy a fiókba, mert "nem a bank alkalmazottja" :))
Én az Intersparba járok, de ott szeretem.
"nem vagyok a tesco alkalmazottja", jó, bontsuk le az árammal működő közvilágítást is, elveszi a lámpagyújtogató munkáját, és dobd ki a hűtőszekrényed, mert a jeges- és tejesember emiatt tűnt el...
Remekül bizonyítják, miért nem kell komolyan venni a sok doomzday-prófétát, akik azt képzelik, a robotok majd átveszik a munkát az emberektől.
Nos, a TESZKÓ gazdaságos önkiszolgáló pénztárnál egyedül nem tudsz kupont, utalványt használni, ezenkívül jó szokása, hogy nemcsak a hamispénzt nem veszi be, de sokszor az igazit se hajlandó...főleg a 10-20 forintosokat köpködi vissza, mintha muszáj volna. Ha 18+ árucikket veszek, mindig kell manuális visszaigazolás is, hogy elmúltam annyi.
Tehát ugyanúgy kell ember melléjük, maximum annyi hasznuk van, hogy némileg rövidebbek a sorok.
Szinte tökéletes! Egyetlen kis szépséghibája, hogy többször nyivákol, mint kéne, de a gyorsaságért cserébe ezt elnézem.
Amúgy ami még ennél is jobb, az a budaörsi Tescoban a mozgatható vonalkódleolvasó, amin egy kis speckó android van: leveszed, magaddal viszed, vásárlás közben amit bedobsz a kocsiba lecsippantod, majd az önkiszolgáló kasszánál már csak szinkronizálni kell.
Kerülöm a bűzös Tescót is, meg az önkiszolgáló kasszájukat is, ha lehet, mert én sem vagyok az alkalmazottjuk. Spórolós lehúzó banda.
És nincs bankkártyám sem, mert a bankokról is ez a véleményem nagyokos példálózó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!