Az élelmiszerboltokban hány óra környékén szokták leakciózni a közeli lejáratú termékeket?
Nálunk 4 árúházlánc üzletében kölön asztalon van kitéve ez a fajta árú.
.
Az, hogy Angliában mi dívik, nem összehasonlítási alap a magyar helyzetre.
Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak!
4-es, egyetértek, ezért is kérdeztem itt meg. Azt tudom, hogy a Sparban szokott lenni sok sárga címkés termék, sokszor többször is átcímkézik, csökkentik az árakat. Szerintem jó ötlet, mert néhány üzletlánc inkább kidobja a lejáratos, de még fogyaszható termékeket ahelyett, hogy olcsóbban eladnák. Így mindenki jól jár, és kevesebb étel megy a kukába.
Tescoban változó, hogy mikor teszik ki. Volt, hogy este mentünk és pont akkor tették ki és volt, hogy ez délután történt meg.
Egyszer mi kérdeztük és azt mondták, hogy attól is függ, hogy mikor van bent olyan aki letudja sárgacimkézni a dolgokat.
Lidlben húsok reggel vannak leárazva. A zöldség, gyümölcsök inkább este fele. Aldiban szintén este fele.
De én a Tescot szeretem a legjobban ilyen szempontból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!