Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik budapesti városrész a...

Melyik budapesti városrész a legjobban lefedett élelmiszerboltokkal?

Figyelt kérdés

Én Kőbánya-Újhegyen élek, s szívesen elköltöznék, ugyanakkor egy nagy pozitívumnak tartom, hogy itt szinte minden jelentősebb boltnak van üzlete.

Van Spar, Interspar, Lidl, Penny, kicsit távolabb (Köki) Tesco, s szerencsére a CBA Príma is bezárt, helyette pedig Auchan fog nyílni heteken belül. Az egyedüli bolt, amit hiányolok, az az Aldi, viszont így is elég bőségesnek tűnik a választék.

Nézegettem egy-két budapesti városrészt, és azt vettem észre, hogy ennél sokkal rosszabb a helyzet szinte mindenütt.

2018. márc. 20. 00:10
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Költöz kispestre itt van tesco,aldi 3 is van eböll 2 az üllöi ut melett.lidl spar interspár is van bár most be fog zárni felujitás miatt ,penny sőt cba is van .
2018. márc. 20. 05:30
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Mindenhol 5 méterenként van legalább egy bolt.
2018. márc. 20. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Na most te enni szeretnél, vagy lakni?
2018. márc. 20. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
13. keruletben lakom, ot perc setatavolsagon belul van konkretan harom spar, egy nagy es ket kisebb (a ket kicsi az ev osszes napjan nyitva van, unnepnapoktol fuggetlenul), egy Aldi, egy Lidl es egy CBA is, illetve egy nevtelen kozepes kisbolt. Plusz harom dohanybolt, ha valakinek ez fontos. De ez nagyjabol mindenhol igy van a belvarosban es kornyeken.
2018. márc. 20. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ment el a válaszom? Na mindegy. Vagy mire megírom, valahonnan előkerül? Ebben az esetben a 2 db, eltérően megfogalmazott, de azonos tartalmú válaszért elnézést kérek.

Szerintem Budapesten sok résznek nem jó a boltellátottsága. Ezért se szeretek Budapesten lakni, mert egyáltalán nem igaz, hogy szombaton délután ötkor ha sütsz, és rájössz, hogy valami hiányzik még, 20 perc alatt megjárod az utat.

Józsefváros legkülső határán lakom, nem épp külső kerület.

Élelmiszerboltok: pici Reál (már a másik kerülethez tartozik és sokaknak kieső az már), szombaton ötkor, vasárnap délben zár.

Penny - 9-kor zár hétköznap is és sokáig csak ez volt! Mehettél Tescoba (Fogarasi úti, Aréna), de villamosozni, trolizni, gyalogolni kell, onnan már nem cipekedsz. Esetleg autóval.

Ha reggel 8-tól este 8-ig _dolgod_ volt akkor vagy beloholtál az épp zárni készülő Penny-be, vagy a Stadionoknál ott vannak a 0-24 zöldségesek. Mondom zöldségesek. Egy-két más áru, horroráron.

Most végre van Lidl, ami este 10-ig nyitva.

Kicsit amúgy rossz, mert tapasztalatom alapján ami márka nincs a Pennyben, az a Lidl-ben sem.

Kelenföldön dolgozom. Az egy horror. A lakótelepek (hol kb. 4 emeletes téglák, hol 10 emeletes panelok, ezek vegyesen, egymás mellett) és a sok irodaház, telephely, iparos terület ellenére a városrészben én még nem láttam kisboltot de normális pékséget se.

Egy-két Aldi (az is este 9-ig nyitva, a kelenföldiek mit csinálnak, ha dolguk volt? 12 óráznak, 9 óra meló után még tanfolyam vagy miegymás), de leginkább sarki "kispiszkos" pici Spar, nagyobbacska Spar, CBA, de nem túl közel egymáshoz.

Nekik is hasonló lehet, mint nekünk volt a Lidl előtt, csak jóval nagyobb népsűrűség mellett.

Szóval ebből az okból ne költözz Újhegyről!

Amúgy is tök kedves, élhető, fejlődő városrész!

A boltellátottságát pedig testközelből ismerem, tényleg király!

Lehet a délután 5-kori sütés közben ott se fordul meg 20 perc alatt az ember, mert az üzletek egymás mellett vannak a szélén, de legalább választhatsz, nem úgy mint a Százados negyedben vagy Kelenföldön pl.

Egy példa, suta, de példa: ha én megkívánok péntek délután háromnegyed ötkor egy Smack levest, akkor 20-25 percet utazom egy belső kerületben csak a boltig, majd 20-25-öt vissza.

2018. márc. 20. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Újlipótvárosban lakom (13. kerület belvárosi része), sétatávolságnyira van minden. 5-10 perc séta az aldi, lidl, a lehel piac, cba, spar, g-roby, roni abc, manna abc, emellett számtalan kisbolt, különböző bioboltok, dohányboltok, kifőzdék, éttermek, kínai üzletek. Arra azért kíváncsi lennék, hogy kőbányán van-e ennyi minden max 10 perc sétányira...
2018. márc. 21. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!