Azért rám szólhatnak egy kávézóban, hogyha nem veszek semmit csak elviszek pár csomag cukrot?
Mert végülis azért rakják ki mivel ingyen van, vagy csak a vásárlók vehetnek belőle?
Másik kérdés: ha veszek valamit akkor bármennyi cukrot elvihetek, vagy akkor is csak annyit amennyit az italomba rakok?
Gyakorlatilag lopás, igen, és ha olyan a tulaj, simán feljelent.
Mindenki csak pár cukorkával a helyi boltból kezdte...
Az túlzás, hogy feljelent, de én a figyelmeztetést se kockáztatnám, eléggé kínos az is, márpedig az alkalmazottak teljes joggal felkérhetnek arra, hogy helyezd vissza az elemelt szajrét. Egész érdekes már maga a felvetés is. Pl. bemész egy boltba, hogy összegyűjtsd a nejlonzacskó gurigákat a zöldség és pékáru osztályokról?
Miközben teljesen elérhető áron lehet kapni az ilyen tasakos, éttermi, kávé vagy presszó kristálycukrokat:
100 db 5 g-os 550 Ft [link]
100 db 5 g-os nádcukor (barna) 650 Ft
200 db 5 g-os 700 Ft
150 db 5 g-os nádcukor (barna) 990 Ft [link]
500 db 4 g-os 2700 Ft [link]
#12-es én azt szoktam:D A boltokból a zöldséges résznél mindig viszek pár zacskót, mert tök jó kutyakaksi szedéshez😂 Úgy szoktam, hogy veszek vmi zöldséget beteszem ugye egy zacsiba és a zacsiba teszek a cucc mellé még egy 10-12db-ot:DD 2x megyek boltba, ezzel elvagyunk egész héten a kutyimmal:P :D
A cukrokat, só-borsot én is viszem, meg a plázából a wc-papírt, jhaa, meg az uszodába járok zuhanyozni, a tömegközlekedőkön mindig hátul szállok.. és az árokból/patakból hordom a kerti locsoló vizet:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!