Hogyan válasszunk licsit?
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok licsi terén.
Gondolom a kellemetlen szagú és savanykás ízű már romlófélben van. Hogyan tudom kiválogatni az egészséges darabokat, kívülről ami sárgás az még éretlenebb, vagy ami kicsi az aszalódott? Csak a nagy és pirosakat vegyem meg?
2018. jan. 1. 01:30
1/2 anonim válasza:
A piros vagy vörösesbarnás a jó.
Otthon hütőbe tárold.igy egy hetig eláll
2/2 anonim válasza:
Nagy legyen barnás vagy vöröses árnyalatú. Ami savanyú azt inkább túl korán szedték le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!