Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért van az hogy bemegyek a...

Miért van az hogy bemegyek a coopba és kb semmit se találok amit venni akarok?

Figyelt kérdés
most ezeknél vagy semmi nincs vagy mindent jól eldugnak, miért nem írják ki valahogy mi hol talalható?? megkérdezni nem volt kedvem őket így is úgy néznek az embere mint a véres rongyra mi lenne ha még kérdeznék is?

#bolt #copp
2017. nov. 7. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
van itt egy kis üldözési mánia is nem?
2017. nov. 7. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Coop-ban tényleg nehezen találni meg dolgokat, én is szoktam nagyon kutatni, ha olyasmire van szükségem ami nincs az ember képébe tolva :)

Mire találtam fülpiszkálót... 1 fajta volt egy ici pici helyen eldugva.

Gabonapehelyből itt nálunk nagy dobozosat nem is árulnak.

Rám a prímában néztek érdekesen amikor megkérdeztem valamit hogy hol van, még sóhajtott is egy nagyot a nő :D Pedig nekem tényleg nincs üldözési mániám. Csak akkor voltam bent először, és a harmadik kör után meguntam a kutatást.

2017. nov. 7. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Coopban én se találok semmit.
2017. nov. 7. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezzel én is gyakran így vagyok. De azért gondolj bele, aki minden nap csak az üditos reszlegen dolgozik, honnan tudná, hogy tartanak e kardamomot, vagy akármi mást, ami különlegesebb?
2017. nov. 7. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én, minden üzletben így járok. Aldit szerettem, de már nem járok, mert állandóan átrendezik. Bele untam, hogy állandóan bolyongani kell, ha vásárolni akarok.
2017. nov. 8. 07:33
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi, am ez az egyes nem szazas, azt se tudja szerintem mit jelent az uldozesi mania:D
2017. nov. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!