Győrben hol vannak tejautómaták most? (2017)
Figyelt kérdés
Légyszives pontosan írjátok le a helyet, mert eddig egyet sem találtam. Vagy már leszerelték mindet?2017. szept. 16. 08:59
1/4 anonim válasza:
A Vásárcsarnok mellett, van az a kis faház, amiben magokat árulnak, ott mellette van egy automata.
A vidékinél ott a kis "gombáknál", a Baross híd melletti lépcsőnél a legutolsó kis háznál ahol árulják a Milka csokikat, meg stb-t. Ott is volt egy automata, azt nem tudom, hogy megvan-e még.
2/4 anonim válasza:
A Nagy tesco mellett kinizsi pál. Ott van mellette.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A piaccsarnokit megtaláltam a magház mellett. A buszpályaudvaron nincsen már, nem találtam.
2017. dec. 3. 20:23
4/4 anonim válasza:
Valaki véletlen nem tudja innen, hogy hol van most az átépítés után az automata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!