Kapható még a Mese sajt (csokis sajt) valahol?
Hú, egyszer vettem Milkás Philadelphia krémsajtot, amikor először kóstoltam kicsit sós íze volt. De nagyon ízlett, nagyon finom volt. Azóta, se látok a boltokban olyant. Pedig mindig nézem, keresem. Ha látnák akkor tuti vennék még egyszer. :)
Ilyen Mese sajtot is régebben láttam, de sose vettem. Egér volt rajta. A Tescoban mindig kokettáltam vele. :)
Ha mostanában látnák újra, tuti vennék azt is. :)
1-2-hete az egyik boltnak a reklámújságjában láttam csokis mese sajtot. Nem ezt a kocka sajt formájút, hanem ezt a kis koktél virsli alakút, műanyagba csomagolt, hengeres formájút. Amit megböksz, vagy felvágod és kinyomod belőle a sajtot.
De már sajnos nem tudom melyik boltnak, melyik újságjában láttam.
Pedig azt is szívesen kipróbálnám. :)
A Philadelphia-t már kóstoltam, a lila színűt Németországban, de sajnos teljesen más íze volt mint a régi Mese sajtnak. Régen amúgy köralakú dobozban volt és régi autók voltak rajta
képek:
Tudom, régi kérdés, de úgy látom, az Auchan online oldalán most van:)
"Camping Mese Csokoládé ízű sajtkrém"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!