Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hány évesen ittatok először?

Hány évesen ittatok először?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki hány éves volt, amikor először ivott/berúgott. Kínos történetek is jöhetnek!

2017. febr. 9. 20:24
1 2
 1/12 anonim válasza:
59%
Nem voltam még 14. Decembernem töltöm,s ez júliusban volt. Nővérem akkor volt 16,s rávettük Anyuèkat h had csinaljunk hazibulit, úgy h ők nem alszanak otthon. Gondoskodtak róla, h be ne rugjunk,csak gyenge házi csokilikört csináltak, bort vettek, meg ilyen női piákat. De arra nem számítottak, h vannak idősebb barátaink is, akikről persze ők nem tudtak,s ők hoztak vodkát,whiskyt ilyesmit. Èn szépen berugtam,s olyankor hülyéskedek nagyon. Mindenki rajtam nevetett, de jó értelemben persze. Nekek kellemes élmény volt. Na de a másnap már nem annyira.... :/:D utánna rendszeresen eljártam bulizni. :D azóta már 25 èves leszek lassan, s pár lerészegedésen túl vagyok. De viszont meglehet azt is unni,én pl már 18 èves koromra úgy éreztem kiéltem magam, s uncsik voltak a bulik. Azóta csak alkalom attán iszok :D 25 F
2017. febr. 9. 20:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Inni már 5-6 évesen ittam, szőlészete volt a nagyapámnak és a mustból, új borból 1 kortyot adott ebéd előtt. Berúgni 15 évesen sikerült először osztálykiránduláson. Ahogy szokott lenni: gőzöm se volt hogy mennyi a sok, tíz perc alatt benyomtam két üveg pezsgőt, utána okádtam mint a lakodalmas kutya, az osztályfőnököm szeme láttára. Persze intő lett a vége, a szüleim irtózatosan leszúrtak. Ennek már 10 éve :)
2017. febr. 9. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:
nem tudom pontosan. Már alsós koromban is kaptam 1-2 korty bort, sört, édes likőröket kóstolóba. Részeg nem voltam még soha.
2017. febr. 10. 00:57
 4/12 anonim válasza:
17 először és 19 évesen rúgtam be, de nem kifejezetten. (Konszolidált vagyok túlságosan, tudom, nem muszáj követni.)
2017. febr. 10. 04:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Hetedikes koromban,azt hiszem akkor 14 voltam.
2017. febr. 10. 07:21
 6/12 anonim ***** válasza:
15-öt töltöttem be (novemberben), utána lévő szilveszterkor kaptam otthon pezsgőt megkóstolni. Először jobban becsiccsentve ezután úgy másfél évvel voltam. Hányásig/eszméletvesztésig berúgni remélem nem fogok soha, tudom a mértéket. 21L
2017. febr. 10. 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:
14
2017. febr. 10. 12:02
 8/12 anonim válasza:
13 évesen ittam 2 pohár pezsgőt. Berúgva meg 15 évesen voltam akkor is csak éppen hogy. 17/L
2017. febr. 10. 22:24
 9/12 anonim válasza:

ivás: 16

berúgág: 17-18

2017. febr. 11. 18:39
 10/12 Peeekaboo válasza:
6 evesen azt hittem a palinkasuvegre h viz, es hat persze h meghuztam:DDD koran kezdtem:DDD
2017. febr. 11. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!