Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Lidlben és Aldiban milyen...

Lidlben és Aldiban milyen élelmiszereket érdemes venni?

Figyelt kérdés
Számomra olyan idegen nevű áruk vannak, ezért csak tisztítószereket veszek itt néha, ha arra járok. Biztos lenne olyan élelmiszer is ami jó. Az ismerőseim közül senki nem jár erre a két helyre.

2017. febr. 7. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
A Lidl-ben nagyon jók a tejtermékek közül a Pilos tej, főző tejszin, szeretem a vajukat. Jó árban szokott lenni a réteslap, mi szeretjük Pikok karaj és sonka szeleteket. A halkonzervjeik közül vannak olyanok amik nem olajosak, hanem zöldségesek, igazán finomak, nem olcsók, hasonlit miromarera, de annyira nem drága, igaz nagyobb kiszerelésüek. Itt szoktam még mosogatószert is venni, jók. Sok sikert!
2017. febr. 7. 22:56
 12/19 lencsefőzelék ***** válasza:
83%
A Lidl-ben sokszor veszek zöldséget, gyümölcsöt, van, mikor leárazzák, akkor főleg megéri. Tegnap vettem pl. édesburgonyát 569-ért (/kiló). Vagy a datolyaszilva is megéri 80-100 Ft-ért. Most épp bio teljeskiőrlésű rozskenyeret vettem, nincs benne se adalékanyag, se tartósító, mégis eláll hónapokig. Szoktak lenni olasz és spanyol akciós kaják is, azok is jók. Nézni kell az akciós újságot (a neten is fent van), mindig van valami, amiért megéri bemenni. Szerencsére útba is esik. Az Aldiról nem igazán tudok nyilatkozni, nálunk nincs; csak Ausztriában jártam egyben, ott minőségi cuccok voltak.
2017. febr. 8. 00:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
10: Köszönöm, onnan elég messze lakom :)
2017. febr. 8. 09:45
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Imádom az Aldit, szinte mindent ott veszek. Csak a 100 %-os természetes citromlé, ami nincs, azért el kell menjek a Tescoba. :(

A felvágottak kifejezetten jók, bár én csak a sonkaszerűeket veszem, most nem jut eszembe a pontos márkanév.

Amit még itt veszek: trappista, tejszín, tejföl, bio tej, kuszkusz, bulgur, kókuszchips, kókusztej, tészták, a halkonzervekből is vannak jók (igaz, itt vannak rosszak is), a négercsók isteni, és csak itt kapható, mirelit zöldségek-gyümölcsök széles választéka van, és kiváló árúak. A konyhai eszközök és barkács szerszámok kitűnő minőségűek.

2017. febr. 8. 15:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a válaszát köszönöm, zöld kezecske ment a válaszokért mindenkinek.
2017. febr. 9. 07:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Lidlben pékárú és a zöldség nagyon viszi a prímet!
2017. márc. 19. 19:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Lidl-ben tengeri kajákat szoktam venni, nem is értem, hogy egy külföldi üzletláncba miért megy olyan magyar, aki magyar féle kajákat akar venni. Felvágott, vaj, pff, ilyenekért menjetek a közértbe. Én akkor megyek Lidl, Aldi, ha valami különlegeset veszek, azaz kb. napi szinten, de máshol nem kaphatót.
2017. ápr. 24. 03:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Lidl és aldi egy sima közért , tele magyar gyártmányú áruval

Vagy szerinted menjek a coopba, cbaba és a reálba, ahol nincs választék, drága a szegényes kínálat, mocsok van, valamelyik csak 15 km-re van innen, ellentétben az 1km-re lidlvel, az itteni coopban még az rladók is taplók

2017. ápr. 24. 07:27
 19/19 anonim ***** válasza:
A Lidl és Aldi nem közért! Igen, bemehet a szimpla ember is oda, de nem nekik lett kitalálva. Hanem importélvezetre.
2017. ápr. 25. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!