Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A tesco csökkentértékű tortái...

A tesco csökkentértékű tortái emberi fogyasztásra alkalmasak?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert nem emlékszem, hogy hűtve lennének. Mivel fillérb.szó vagyok és nem megyek rá az esztétikára, néha megkívánom és elgondolkozom.
2017. febr. 3. 17:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Az csökkentett értékű nem romlott, csak már hamarosan lejár a szavatossági ideje és nem akarják, hogy a nyakukon maradjon, mert az veszteség. Ezért olcsóbban árulják, mert sokak igen árérzékenyen és így megveszik akkor is, ha egyébként nem vennék meg.

Egyébként mindenféle üzletben van szar is meg jó termékek is. Tescoban sem csak olcsó szarok vannak. Eleve minden üzletben majdnem ugyanazokat lehet venni. Pl. egy 3000 forintos pezsgő attól nem lesz szar, hogy a Tescoban veszi meg valaki és nem a pl. Sparban.

2017. febr. 3. 19:06
 22/28 anonim ***** válasza:
19%
És bizony egy krémes sütemény összeesik ha nem megfelelő a hőmérséklet neki.
2017. febr. 3. 19:06
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet általánosítani. Jártam már jobb minőségű Tescóban is, ugyanakkor ettem szobahőmérsékletű kézműves sütit is egy nevesebb cukiban.
2017. febr. 3. 19:09
 24/28 anonim ***** válasza:
98%
A tescos tortákat is cukrászok alkották, vélhetőleg nem rosszabbak, mint egy átlag cukrászdai tortaszelet. Úgy általában. De biztos van köztük szar is meg minőségibb is, és ennek semmi köze vélhetőleg a Tescohoz, nem ők készítik a tortákat, hanem cukrászokkal készíttetik.
2017. febr. 3. 19:09
 25/28 anonim ***** válasza:
15%

Persze, biztos ugyanolyan a pezsgő mint máshol, ez nem vitás.Csak amikor megyünk bevásárolni, nem azt nézzük, hogy Hú most itt meg az van leértékelve, hanem azt, hogy minél hamarabb tűz a kocsihoz, és go haza.Senki nem szeret fél napot akciókeresgéléssel tölteni.

Va ettől jobb dolga is az embernek.

Épp ezért jó Lehetőleg egy, maximum két helyen megvenni a dolgokat.

2017. febr. 3. 19:12
 26/28 anonim ***** válasza:
20%
21.-nek. Én is dolgoztam cukrászdában, még nyáron is. Sőt a Tescoban is dolgozok.
2017. febr. 3. 19:14
 27/28 A kérdező kommentje:
Na, voltam. Ja, rosszul emlékeztem. Valóban hűtenek minden ilyet. Végül nem vettem, csak egy pár szeletet. Nehogy nekem elhízzak :P
2017. febr. 3. 19:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Látod, az elhízás még reálisabb veszély, mint hogy romlott lenne:)

Jó étvágyat hozzá!

2017. febr. 4. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!