Most ünnep előtt miért kell megbolondulni az embereknek 1 nap zárás miatt?
Főleg németországban, ahol vasárnap amúgy is zárva lennének a boltok.
Ma tartottuk a szokásos pénteki vásárlást, normál esetben ilyenkor átlagos forgalom van, esetleg kicsit nagyobb mint más hétköznapokon.
Ma tele a parkoló a szokásos bevésérlóközpontban, bent nem lehet mozdulni az emberektől.
A vicc az hogy itt másik hétvégéken is vasárnap zárva van, most csak annyi a különös, hogy szombaton 16 órakor zárnak, a kisebbek talán 14-kor.
Akkor minek ilyen világvége hangulatot csinálni? Félnek, hogy 2.-án, hétfőn nem nyitnak majd ki?
Magyarországon is ennyire bolondok ünnep előtt?
"Zavar? Mit foglalkozol másokkal? Nincs saját dolgod?"
Te nem másokkal foglalkozol, amikor itt válaszolsz? Nalátod.
Egyébként az én dolgom is, amikor tavaly egy ilyenbe belecsöppentem heti Rutin bevásárlás közben, és 30-40 perc Volt kijutni a parkoló egyetlen kijáratáig, ami sokat mondok ha 100m Volt. De tülekedtek a vásárolni készülők helyet keresve, és nem lehetett se ki se be mozdulni. ÉS ez 1 óra alatt alakult ki, mert befelé még Volt hely bőven. Azóta korán megyek ilyenkor, amikor a többi még a bal oldalára fordul.
Mielőtt abba kötnél bele, igen, én is ott voltam, de ez nálam a heti Rutin. A többinél nem, mert máskor nincsenek ott és nem nyüzsögnek. És ha nekem ebben együtt kell játszani, akkor onnantól az én problémám is.
Mentek a zöldek, köszönöm a válaszokat.
Nem tudom melyik gyökér pontozgatja le a válaszolókat...
Az okostelefonos dolog miatt nem kellett volna lepontozni.
A másik dolog amiért kétségbeesnek sokan hogy nincs idejük vásárolni, nincs otthon kaja és rohanniuk kell. Volt olyan akinek még két ünnep közt is be kellett menni dolgozni, sőt! Ünnepnapokon is. ha dolgozik az ember és 4 óra után végez, nem hiszem hogy sok ereje lenne vásárolgatni, főleg ha szombatonként még kötelező túlóra is van. Vannak állati munkahelyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!