Hol tudnék venni burgonyakeményítőt?
Figyelt kérdés
Néztem Tescoban, Spárban, Pennyben, de mindenhol csak kukoricakeményítőt találtam. Esetleg valaki tudja melyik üzletben lehet kapni? Nem akarok már felesleges köröket menni..2016. dec. 6. 12:48
1/7 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz éppen a burgonyakeményítöhöz? Ízben és állagban nincs közte semmi különbség, azaz, ha nem allergia vagy hasonló miatt kellene, akkor nyugodtan hasznáhatsz helyette kukoricakeményítöt is.
2/7 A kérdező kommentje:
Jajj, nem fogyasztásra kellene. :) Dekoráció készítéshez kell, és a burgonyakeményítő fehér a kukorica pedig sárgásabb.
2016. dec. 6. 12:59
3/7 anonim válasza:
Akkor keress esetleg rizskeményítöt, az is fehér.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem azt sem találnék könnyebben... mindenhol csak kukorica volt, ahol néztem.
2016. dec. 6. 13:17
7/7 Noblesse Oblige válasza:
Biobolt, Herbária, reformételekkel foglalkozó üzletek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!