Milyen olcsó kaják vannak LOndonban?
Figyelt kérdés
Hackney kerület, vettem a Sainsburry -ben 4 fontért ilyen oven baked sertésoldalast, de úgy volt sütve, hogy alig volt rajta hús. A kebabot unom, ha meg házhor rendelek az lesz 15 font? 2-3 fontos kaják nincsenek?2016. máj. 12. 17:11
1/5 anonim válasza:
2-3 fontért enni Londonban, értékelem a humorod :D
Nem, a világ egyik legdrágább városában nem fogsz 800Ft-ból jóllakni...
2/5 A kérdező kommentje:
De csak 165 fontot kaptam 2 hétre...
2016. máj. 12. 20:47
4/5 anonim válasza:
Marad a magadra főzés (vásárolj a Lidl-ben vagy az Aldiban, ott ugyanazok a termékek pl féláron vannak sokszor a Tesco-hoz képest), ha ebből ki akarsz jönni.
Ill. az Iceland-ben vannak nagyon olcsó kész mirelit kaják, ha esetleg nem tudsz valamiért főzni, de szerintem nem valami jók.. A semminél jobb mondjuk tényleg.
5/5 A kérdező kommentje:
OK kaptam még pénzt, most már a 3-6 font kategóriában gondolkodom.
2016. máj. 13. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!