Pikok termékek?
Figyelt kérdés
A Lidliben kapható pikok termékeket szeretitek? Ha igen mit? Ma vettem erdész szalámit (szögletes), és meglepően ízletes. Vélemények a szalámiról vagy egyéb termékekről?2016. márc. 3. 16:58
1/4 Dnyepropetrovszk válasza:
A családban nem én vagyok a legfőbb élelmiszer-beszerző, hanem anya, szóval inkább ő tudna nyilatkozni. :D
Na szóval anya szinte mindig ott vásárol és tulajdonképpen nincs semmi probléma az ottani termékekkel. Erdész szalámit is viszonylag gyakran veszünk (ahhoz képest viszonylag sokszor, hogy egyébként nem eszünk sok szalámit), az íze szerintem is jó, azonban ahogy észrevettem, egy idő után eléggé kiszárad és olyannyira gumis lesz, hogy alig lehet elrágni. Mondjuk ez nem csak erre a termékre jellemző, de én ennél szoktam megfigyelni.
2/4 A kérdező kommentje:
A szalámira rá is van írva, hogy felbontástó számítva 7 napon belül el kell fogyasztani. Ez azért tényleg érdekes. Ilyen gyorsan állagromlás következik be, ha levegővel érintkezik?!
2016. márc. 3. 17:35
3/4 anonim válasza:
A pikok májpástétomokat nagyon szeretem, azt a kis dobozos fajtát, kellemes a fűszerezése, jó ízű, és nem drága.
4/4 Dnyepropetrovszk válasza:
Ez mondjuk csak annyiból gáz szerintem, hogy ezt a fajta szalámit csak így egészben lehet megvásárolni, így az egészet időben meg kéne enni... De nem tudom, hogy van-e olyan háztartás, ahol ennyi idő alatt elfogyna. :D Én gyorsan megunom az ételeket, mármint nem szeretem egymás után többször ugyanazt enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!