Milyen márkájú trappista sajtot ajánlanátok rántani? Füstölt trappista sajtot kóstolta már valaki rántva?
Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 18:21
1/2 anonim válasza:
Semmilyet - a trappista sajt köztudottan alkalmatlan emberi fogyasztásra, a gumis állaga, íztelensége miatt.
Ehelyett viszont bátran használhatsz rántásra bármilyen kemény vagy félkemény sajtot, pl. gouda, ementáli, edámi, stb.
2/2 anonim válasza:
Nagyon ki kell fogni, és nem számít sajnos a márka. Én régen esküdtem a Tolle márkára, de sajnos abból is fogtam ki már többször éretlen, íztelen darabot. Én ha lehetőségem van rá, megkérem az eladó, hogy mutassa meg közelről a sajtokat, hogy lehetőségem legyen jobban megnézni az állagát, esetleg megszagolni az illatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!