Spárba vettem egy üveg italt (Johnnie Walker whiskyt). De mivel már nem aktális az alkalom amire vettem. Szerintetek visszaveszik ha visszaviszem? Nem tudom hogy a boltok miket kötelesek visszavenni.
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 22:33
11/16 anonim válasza:
én fél órája röhögök a kérdésen, hogy lehet valaki ennyire proli :D
12/16 anonim válasza:
Hiába na, nem mindenkinek sikerül eljutni az életképességig ebben a világban.
13/16 anonim válasza:
De azért na...MIÉRT VENNÉK VISSZA??? Nem értem ez pont olyan hogy veszel a hentesnél 2kg húst hazaviszed és kiderül hogy te inkább mégis sült kolbászt akarsz enni, akkor vissza viszed a húst vagy mi??? Ennyi esze sincs a mai embernek :D
14/16 anonim válasza:
Ne legyél ekkora sóher.Idd meg :D vagy máskor jó lesz másnak ajándékba,te sóher :D
15/16 anonim válasza:
Mondjuk szerintem azért ez nem ennyire megbotránkoztató kérdés. Abban az országban, ahol én élek, vissza veszik az alkoholos italokat, ha még bontatlanok és meg van a számla.
16/16 anonim válasza:
Eláll az sokáig, főleg, ha bontatlan. Várd meg a következő megfelelő alkalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!