Mit tudnátok tenni az olyan öregasszonyokkal, akik úgy válogatják a vákuumcsomagolt húst, hogy ráteszik a zöldségmérlegre, hogy most 995g vagy 1040g?
Őszintén szólva, az én szememben ugyanolyan elmerokkantság, (labilis, gyenge idegzet) ha valaki ezt dühítőnek tartja, ahelyett, hogy vastag sugárba szarná telibe, vagy max kiröhögné őket.
Így téged is, csak kiröhögni tudlak...
1. - Az ilyen öregasszonyoknak lehet, hogy olyan kicsi a nyugdíjuk, hogy szeretnék, ha kevéske pénzükért kicsit jól járnának.
2. -nincs kevés nyugdíjam, de a múltkor sütésnél feltettem a mérlegre a bontatlan csomag kilós cukrot (hogy tudjam, hány dekának kell maradnia 30 dkg kivétele után), és legnagyobb megdöbbenésemre 85 dkg volt a kilós cukor. Szóval azért, ha kifizetek valamit, szeretem megkapni érte a "jogos jussomat" :D
3. - nem igazán értem, ez Neked miért fáj, a Te életedet mennyiben befolyásolja, hogy mit csinál egy idős néni? Nem kell vele foglalkozni és kész. Ő ilyen, ilyennek kell elfogadni. Sosem lehet tudni, mi milyenek leszünk idős korunkban?
Ja, és tavasszal én is pont ezt csináltam :D mert azt vettem észre, hogy az egyik kígyóuborka 47 dkg, a másik meg 55 dkg és éppen egy nagyobbat szerettem volna enni - ráadásul nem is volt olcsó, db-ja 200 ft. Pedig nem vagyok sem idős öregasszony, sem elmeroggyant :D
Nem gondolom, hogy ezzel bármi kárt is okoztam volna a multicégnek, akik zsákszámra dobnak ki, selejteznek le olyan dolgokat, ami még simán ehető lenne...
9-es: Ez jó. :)
De most gondoljatok bele: Mit nyer vagy veszít azon a szerencsétlen 10 grammon? Ráadásul mintha az egész egészséges, természetes táplálék lenne...
Nem azzal van bajom, hogy jobban akar járni, hanem azzal hogy ez már a legkisstílűbb szint és közben az jár a fejükben, hogy húú, én vagyok a király, mert nekem még több is jutott a nagy válogatástól, mint amit kifizetek... közben meg mindenkit úgy vernek át az üzletek, meg a készítményekkel, ahogy csak tudnak és ennek az átlátására már sokan képtelenek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!