Hogy forgalmazhatnak ilyen terméket a CBA-ban?
Figyelt kérdés
Az imént megleptek egy Ferrero nutellával. Ennek örültem is és egész délután arra készültem, hogy a vacsoránál "felavatom". A kézbevételt követően viszont csalódnom kellett. Az üvege néhol piszkos és az egész felületén ragacsos is valamitől. A szokatlan kiszerelés és a magyar nyelvű tájékoztató teljes hiánya is arról árulkodik, hogy valamilyen "magánimportos" termékről lehet szó. Nem is beszélve arról, hogy a szavatossága a jövő hónapban le is fog járni. Megjegyzendő, hogy a nutellák rendkívül hosszú szavatossági idővel rendelkeznek (az előző nutellám például a jövő évben járt volna le). A felsorolt dolgok miatt nekem nincs gusztusom hozzá, hogy egyek ebből a nutellából. Tehát hogy tud a CBA ilyen bizonytalan eredetű terméket forgalomba hozni?2015. jún. 2. 01:29
11/15 anonim válasza:
Hogy mit panaszkodok? Azt barátom hogy értelmes ember érti az általad panasznak nevezett kifejezésem!!!! Mert olyan nagy szokás egy mélyebb véleménykinyilvánítást amelyben társul némi érzelem is lepontozni 0%ra.
12/15 anonim válasza:
#12: nem vagyunk barátok, de egyébként meg ha kikötöd, hogy téged nem érdekel, akkor ne is érdekeljen
13/15 A kérdező kommentje:
Na, a mai nap folyamán rászántam magam, hogy kinyissam, és azzal szembesültem, hogy már bontott volt (hiányzott a sterilizáló fólia) és bele is ettek a tetejéből. Aki vette nekem, szintén értetlenül áll a dolog előtt, és igen, a CBA-ban vette. Úgyhogy igen, teljesen jogos a felháborodásom.
2015. jún. 4. 16:14
14/15 anonim válasza:
akkor szopjatok le ismét amiért le lettem pontozva megint :)
15/15 A kérdező kommentje:
Ezek után csodálkozol, hogy csak 49%-ban adsz hasznos válaszokat?
2015. jún. 4. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!