Hogy forgalmazhatnak ilyen terméket a CBA-ban?
add nekem, lemosom a üveget és megeszem a tartalmát kultúráltan.
Ember a szavatossági időt hagyjuk már, volt hogy vettem az automatából fél éve lejárt csokit és ugyanolyan finom volt. sőt egy éve lejárt sört is ittam, egy rekesznyit, semmi baja nem volt.
Ámde kérdeznék én is valamit. Hogy van az hogy a tesco ömlesztve le a porba csomagolás nélkül bedobja a raklapnyi budi papírt? hogy van az hogy az üdítős polcokon a Márka, Fanta egy tócsányi ragacsban áll?
Az ilyen szutykok mint a nutella, márka, fanta csak cukrok tele tartósítóval, rég ettem már nutellát, és megmondom őszintén nem is ízlett sosem, érezhető volt rajta hogy egy mű valami. A házi készítésű kakaós cukormentes sütemények, vajak krémek finomabbak mint az a hulladék trágya.
ÉS most lehet nyomni a piros kezet, mert tudom hatalmas bűnt követtem el azzal hogy le mertem ezeket a termékeket trágyázni, de nem érdekel. Csak nyugodtan.
Elég finnyás vagy, ráadásul tök értelmetlen amiket írsz:
- attól hogy koszos az üveg attól még semmi baja nincs a cuccnak. A gyárban keményen lezárják, ha beledobnád a pocsolyába akkor se lenne semmi baja a terméknek.
- jövő hónapban jár le, és? Csak olyan dolgokat eszel ami évekig jó még? A tej meg a kenyér pár nap alatt lejár, azt se veszel soha? Amúgy a lejárati idő után hónapokig se lesz még semmi baja, nagyon óvatosan lövik be a cégek. Nyugodtan megeheted.
- a Nutella egy márka, nem köznév. Amit kaptál az mogyorókrém vagy csokikrém.
Arra nem gondoltál hogy annál lett koszos aki vette neked? És miért baj az ha lejár 1 hónap mulva?
Az ilyen finnyások mint te, éljenek fényen.
Na akkor jöjjön egy olyan is, aki jártas a témában, és nem szapulni jött :D
Kár ennyire kiakadni ilyenen. Blokk ellenében a terméket kicserélheted egy olyanra, amilyen neked szimpatikus.
Egyedül azért büntethetik meg a boltot, hogy nincs rajta magyar nyelvű leírás, mivel az kötelező.
A tudatos vásárló egyébként sose veszi el a legelső terméket, mivel a lejárathoz közeli termékeket mindig előre rakják. Valószínű a te vásárlód nem ezek közé tartozott.
De egyébként összefoglalva: se a lejárt, se a külső borítás minősége nem fogja megváltoztatni az üveg tartalmát.
Honnan tudod, hogy a CBA-ban vette?
Én ilyen 1 eurós boltokban szoktam Nutellát venni, mert van, hogy több száz forinttal olcsóbb, mint a CBA, Tesco meg egyéb helyeken. És igen néha nincs rajta magyar címke, de kit érdekel, a származási helyet kell elolvasni rajta. Nekem semmi bajom nincs a "csempész" nutellával :D Az hogy meg mikor jár le nem mindegy, ha mondjuk egy héten belül megeszed? (egy rajongónál úgy se bírja többet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!