Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mennyire vagytok megelégedve...

Mennyire vagytok megelégedve a COOP-os termékekkel?

Figyelt kérdés
Én megvagyok velük elégedve, leginkább ilyen termékek vannak itthon. Fűszereim mind cooposak, szeretjük a felvágotjait, a cóla is nagyon finom. Egyedül az előrapanírozott csirkemellbe illetve a cérnametéltban csalódtam. Ti szoktatok ilyen termékeket vásárolni? Mi aaz amiben csalódtatok?
2015. máj. 17. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Drága a COOP ,soha nem vásárolok ott,esetleg egy évben egyszer,nem szeretem a termékeiket.Spar termékeit veszem,azokkal meg vagyok elégedve.
2015. máj. 17. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Mi nem igazán szoktunk COOP-os termékeket venni. Szerintem kicsit drága, vagyis van olyan dolog, ami drágább ott, mint máshol.

Inkább a Lidlben, Spárban, Auchanban szoktunk vásárolni valamiért ezek jobban beváltak.

2015. máj. 17. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Semennyire, ezért nem is járok oda. Egyrészt az egész üzlet kinézete kritikán aluli, a kínálat sem valami fényes, és az árak ehhez képest az egekben vannak.
2015. máj. 17. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3 nak

Igaza van :D:D:D

2015. máj. 18. 15:07
 5/7 mahjong ***** válasza:
72%

Szia!

Nekem nem esik útba coop, de reálba szoktam járni. Szeretek néha ott vásárolni, mert több talán a magyar termék és több a kisebb termelő terméke. Őszintén bevallva azonban én is Lidl/Aldi párti vagyok, mert egyszerűen itt tudom, hogy mindig minden olcsó. Reál/Coop tudtommal franchise jelleggel működik, ami annyit jelent ebben az esetben, hogy csak az akciós árak garantáltak minden üzletben, a többi eltérhet... nos, a többi termék elég drága szokott lenni, pedig az akciók szerintem versenyképesek.

2015. máj. 18. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat, igazábol nekem sok választási lehetőségem nincs mert falun lakunk, itt van egy maszek kisbolt és egy kis coop. Inkább a coopba járok, mert az olcsóbb, mint a másik :)

További válaszokat is szívesen olvasok ! :)

2015. máj. 18. 19:13
 7/7 anonim válasza:

Egy másik témában válaszoltam egy kérdésre, ahol feljött a Coopról a szó. Aztán rákerestem, hogy mi van ezen az oldalon vele kapcsolatban, ezért válaszolok most így egy hónappal később.

A coopos termékekkel nehéz elégedettnek lenni, ha az életben egyszer is voltál már máshol. A kínálat nem éppen 21. századi, a saját márkás élelmiszerjeik az ehetetlen kategóriához közelítenek, a kiflik, zsömlék szerintem úgy másfél-két hónapja állhatnak a polcokon (MINDIG szárazak), és úgy egyáltalán drága minden. És nem is 10 forintnyi az árkülönbség a Tescóhoz, Sparhoz vagy a Pennyhez képest, hanem olykor 50 vagy több is. Egyedül a Lidl az, ami még ennél is kevésbé pénztárcabarát, de ott legalább a termékek se színvonaltalan szemetek - csak ugye fizesse meg őket az ember. Egyetlen dolog, amit megéri náluk venni, az a ropi, bár meggondolandó, hogy kiadjon-e az ember érte 500 forintot, ha finom, ha nem.

Arról meg nem is beszéltem még, hogy mekkora türhő a coopos eladók igen nagy része. Köszönni luxus? De tényleg, akárhol vásárolok az országban, bármelyik boltban (Spar, Auchan, Tesco, Penny, maszek, AKÁRMI), 97%-ban minimum köszönnek, de inkább előre. A Coopban viszont szerintem alapfeltétel a felvételinél a "jó napot (kívánok)" szókapcsolat ismeretének hiánya. Ha ez nem lenne elég, ha még meg is szólal, azt is valami pökhendi hangszínben, félszavakban előadva teszi a legtöbb coopos. Ezt magyarázza már meg nekem valaki, mert az analógiát még nem fogtam föl.

Mindig a Tescóba járok, esetleg a Pennybe, bár én megyeszékhelyen lakok, szóval itt van választék is.

2015. jún. 20. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!