Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mi a véleményetek a Spar-ról?

Mi a véleményetek a Spar-ról?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 09:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez van legközelebb, bio/reform dolgokban elég jó a választék, meg amúgy is, talán csak a Cserpes tejet/joghurtot hiányolom. Árban én nem látok olyan óriási különbséget a boltok között. De voltunk pl Hatvanban is a Sparban, eleve kisebb üzlet, ott sokkal kisebb volt a választék, nem volt húspult, szóval ezek sem egyformák. Viszont a keszthelyi Interspar meg szinte ugyanaz mint az óbudai; nagy üzletek közt kisebb a különbség.
2015. ápr. 13. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak ott vásárolok most már,főleg a spar-os,saját termékeket veszem(tejföl,tészta,stb),meg vagyok velük elégedve,van kártyám is amire gyűjtöm a pontokat.Van egy fajta kutyakonzerv,az is jó árban van,a hússal is meg vagyok elégedve.Mindig van olyan leértékelve,ami kell.Múlt héten 1kg tejföl volt 445 fFt,abból vettem is.
2015. ápr. 13. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

A Spart nem szeretem (és itt most a kicsi üzletekre gondolok), általában zsúfoltak, kicsi a választék, nem egyszer botlottam már romlott áruba (elsősorban a hűtőpultban). A közelünkben 3 ilyen tipikus "lakótelepi spár" van, egyiket sem kedvelem a fentiek miatt.

A nagy Interspar áruházat viszont nagyon kedvelem, széles a választék, elég korrekt akciók szoktak lenni, szerintem a pékáruik kifejezetten finomak, a csirkemell is itt a legjobb.

A saját márkás termékeik jó minőségűek, még az S-budgetek közt is vannak egész jó dolgok.

Árban nem a legjobb, de ásványvizek, wc-papír, tisztítószerek, pelenka gyakran van akciósan is, ilyenkor mindig rendesen feltankolok.

2015. ápr. 13. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

szerintem beugrani jó oda, de tényleg elég drága, amúgy piacon veszek mindent, amit tudok.

a lejárt termékeket valóban gyakran nem veszik le a polcról, ezért nagyon résen kell lenni.

am. szeretem pl. a spar-os diákcsemegét, mert az olcsóbb, mint bárhol máshol.

2015. ápr. 13. 16:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Kilences, megpróbálom.
2015. ápr. 13. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Sparban vàsárolok. Nem mondanám egyáltalán drágának, persze a Penny meg Lidl lengyel termékeihez képest lehet hogy drágább. Amíg külföldön éltem, ott is csak a Sparba jártam.
2015. ápr. 13. 23:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Most minden bolthálózatot végigkérdezgetsz?
2015. ápr. 20. 20:33
 18/18 anonim válasza:
Szeretem a spar üzletet egyáltalán nem drága finom felvágottak vannal elég olcson és a tartos tej ára is elég olcso. Penny t nemszeretem zsufolt mindig egy pénztár müködikj a 4 böl óákat kell várni és felvágotat se lehet kimérve kapni gyengye minöségünek tartom a penny termékeket. A coop boltot meg egyáltalán nemszeretem drága a felvágot is és a coop saját termékek nem ízlenek nekem a spar jött be oda járok ha tehetem
2015. ápr. 22. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!