Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mi a véleményetek a Spar-ról?

Mi a véleményetek a Spar-ról?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 09:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Általánosságban szerintem drága. Az akciós dolgokat sem mindig érdemes megvenni, van, hogy máshol olcsóbb. A pékáru szerintem nem jó, viszont a húsok jók, még ha drágábbak is, mint máshol. Én szinte csak húst veszek ott.
2015. ápr. 13. 09:14
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Lehet nem a legolcsóbb de elég jó a választéka. Pl. juhtúró a nagyobban van 4 féle is amíg a mega nagy tescóban örülök ha 1 félét kapunk. Meg amíg a lakótelepen 6 boltból 5 Spar nagyon nem tud az ember máshova menni...

Én Lidlibe járok sokat, meg Spár, néha nagy Tescó az Auchan hiába olcsó ha kiesik... Pékárút pékségben veszek.

Én inkább azt utálom benne, hogy nagy a tömeg a Spraba és a lakótelepen meg max. 4 pénztár hely van és iszonyat sor van mindig...

2015. ápr. 13. 09:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Leggyakrabban ott szoktam vásárolni. Nagy a választék, sok olyan termék van, amit szeretek és máshol nem mindenhol lehet kapni. Pl. szeretem az Aldit és a Lidl-t is, de ott sok minden nincs, amit szeretek. Persze ott meg vannak olyanok, amiket máshol nem lehet kapni.

Szerintem a Spar nem drágább, mint más hasonló üzletek.

Egyébként nagyon sokat számít az is, hogy konkrétan melyik üzletről van szó, mert hiába üzletlánc, azért vannak nagy különbségek a választékban, tisztaságban, udvariasságban az egyes üzletek között.

2015. ápr. 13. 09:42
 4/18 anonim ***** válasza:
34%
Korabban sokat vasaroltunk a gyori Intersparban, mostanaban csak akkor ha Magyarorszagon vagyunk. Szerintem jo a valasztek, az ar meg korabban sem erdekelt kulonosebben, most meg plane nem.
2015. ápr. 13. 09:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A legközelebb Spar üzlet van hozzám, ezért többnyire ott vásárolok. Nálam az szokta kiverni a biztosítékot, amikor a lejárt szavatosságú húsárura ráteszik az 50% -os címkét, de úgy, hogy ne látszódjon a lejárati idő. Ezeket el sem szabadna adni, nem ám még akciós címkével ellátni, és kitenni!Aztán olyan is van, hogy az akcióban meghirdetett áru polca mindig üres...

Ha nem akarok ilyesmit venni, akkor általában elégedett vagyok. Vannak termékek, amit csak a Sparban szeretek megvásárolni, mert jó. A pékáruval, sajtválasztékkal is elégedett vagyok.

2015. ápr. 13. 10:01
 6/18 anonim ***** válasza:
64%
drága a spar :D 16/F
2015. ápr. 13. 10:24
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Sztem a Spar a legjobb, ha nem nagybevásárlást csinál az ember (arra ott az Auchan).
2015. ápr. 13. 10:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
A felvágottak csemege részlege jó minőségű és az akcióik is jók . Pékárú elmegy , de jobb a teszkóénál . Fagyasztott áru drágább mint a Penny de olcsóbb mint a CBA . Nem zsúfolt és változatos .
2015. ápr. 13. 10:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Az összes boltot végig fogod kérdezni? :)

Drágának tartom, de a sajátmárkás termékei szerintem jobb minőségűek, mint pl. a Tescóé.

2015. ápr. 13. 11:08
 10/18 mahjong ***** válasza:
83%

Szerintem sem a legolcsóbb bolt a Spar, a nagyvásárlásaimat a Lidl-ben vagy Pennyben szoktam lezavarni.

A Sparban olcsóbbak a mirelitek illetve van húspultjuk és az előre csomagolt húsok is olcsóbbak mint a Lidl-Aldi párosban. Amikor csak 1-2 dolgot veszek, akkor ide járok, mert ez a legközelebbi bolt. Egyébként a saját márkás termékeik nem drágábbak, mint a többi boltban.

2015. ápr. 13. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!