Valaki talált már ilyen joghurtot a Jogobellától?
Reklámozzák már egy ideje a tv-ben a Zott-tól (Jogobella) joghurtot, ami limitált kiadású. (mandarin sajttorta pl) Talált már valaki valahol?? Mert eddig néztem több helyen is, de sehol nem tették ki. Pedig nagyon érdekelne, hogy milyenek. :)
Kép: [link]
Az auchanban lehet kapni biztosan.
Szerintem nem nagy szám egyik sem, sima gyümölcsös joghurt, némi piskótadarbbal.
Én sajnos csak Vegetás, pritaminpaprikásat találtam, de az nagyon finom volt!
De a ketchup-os szölős se rossz.
Én a Sparban, Intersparban is láttam, de nem a többi joghurt között vannak a hűtőpolcon, hanem külön a hűtőpultban. Szóval szemmagasság alatt kell keresni.:-))
Amúgy én még nem kóstoltam egyiket sem, nem nagyon szoktam Jogobella joghurtot enni, így nem tudok nyilatkozni arról, hogy milyenek.
Én győri vagyok, ritkán járok boltokba, de amikor megyek akkor mindig keresem ezeket a joghurtokat. Egyszer találtam a Penny-ben ezt a mandarinos sajttortás Jogobellát, de azóta se azt, se másfélét nem láttam, a Penny-ben vagy más boltokban.
Szóval én is keresem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!