Hol lehet kapni nálunk natúr (ízesítetlen) görög joghurtot?
Figyelt kérdés
Mert én még csak epressel, stracciatellással és kekszessel találkoztam, meg asszem citromossal. Nagyon bejövősek, viszont ha valamilyen (esetleg sós, pl. tzatziki) kajába bele akarnám tenni, ezek nem felelnek meg a célnak.2013. aug. 4. 20:12
1/9 anonim válasza:
Én Intersparban vettem. Ne az ízesített joghurtoknál keresd, hanem ahol a tejfölök, kefírek és natúr joghurtok vannak. Többfélét is láttam.
2/9 anonim válasza:
Őő, én eddig minden áruházban láttam, pl. Lidl-ben tegnap vettem.
3/9 anonim válasza:
Én pont tegnap láttam az Auchan-ban.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ezek szerint én vagyok a vak. :-))) Illetve az lehet, amit az első válaszoló írt, hogy nem jó helyen kerestem.
2013. aug. 4. 20:48
5/9 anonim válasza:
Attól függ mire gondolsz. Ilyen danone (vagy nemtudom milyen) görög joghurtnak nevezett kékdobozos termékre vagy az igazi görög joghurtra, amit kimérve lehet kapni. Az előbbit bármelyik spárban, teszkóban megtalálod, utóbbit a piacokon lehet venni meg az interspárban a pultoknál.
6/9 anonim válasza:
Tényleg mindenhol lehet kapni, kimértet pedig a tescóban is. A kimérttel még csak szemezgettem, de azt hiszem egyszer kipróbálom.
7/9 A kérdező kommentje:
Eredetileg egyébként a dobozosra gondoltam, de ez a kimért megmozgatta a fantáziámat....
2013. aug. 7. 19:41
8/9 anonim válasza:
Nagyon finom, mindenképpen kóstold meg, de ne olyanra számíts, mint a danone joghurtja, teljesen más állaga van és az íze is más. A danone-os joghurtot hiába hívják görög joghurtnak, igazából nem sok köze van hozzá, sokkal inkább hasonlít a hagyományos joghurtra, nyilván a közízléshez igyekeztek alkalmazkodni.
9/9 anonim válasza:
Tesco, Spar, Lidl, Penny, Aldi, CBA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!