Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nem lehet sehol sem...

Kupicalajos kérdése:

Miért nem lehet sehol sem kapni banánlevet vagy legalább is babán ízű üdítőitalt?

Figyelt kérdés
Az oké hogy a banán nem túl lédús gyümölcs de az üdítőknek alapból szinte semmi közük a gyümölcsökhöz akkor miért nem gyártanak banán ízesítésű italt?

2015. febr. 4. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
A Lidl-ben néha lehet venni Dizzy banános gyümölcslevet. Ott nézd meg! Én is ott szoktam venni. Nem mindig van. Ilyen hosszúkás, magas doboza van.
2015. febr. 4. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocs, ez lemaradt, ilyen: [link]
2015. febr. 4. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

"...de az üdítőknek alapból szinte semmi közük a gyümölcsökhöz..."

Ez így általánosítva nem egyéb, mint nagy, büdös, ordas HAZUGSÁG!

2015. febr. 4. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Intersparban lehet kapni banános Smoothie-t.

Szerintem a DM-ben is vannak hasonlók.

2015. febr. 4. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Mert az üdítőitalok olyan nagyon egészségesek, meg 100% gyümölcsből készülnek... Erre nem is tudok mit mondani kedves 3-mas. A 2% gyümölcslé khurvára az a kategória, aminek semmi köze a gyümölcshöz. Amúgy tényleg a Lidl-ben lehet venni ilyen banán nektárt.
2015. febr. 4. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

"Erre nem is tudok mit mondani kedves 3-mas."

Csúsztatgatunk, csúsztatgatunk?

Van ilyen is, meg van olyan is. Az általánosítás hazugság.

2015. febr. 5. 05:10
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Most azt ne akard már bemesélni, hogy az ilyen üdítőitaloknak nagy része gyümölcs... Meg kell nézni az összetevőket és kiderül.
2015. febr. 5. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom hogy nem lehet itthon kapni, mert Ausztriában majdnem minden élelmiszerboltban árulnak. Ráadásul Pfannerosat akik banánlé kivételével itt is sok fajta gyümölcslevet árulnak. Talán az magyarázat lehet hogy kint is borsos 2 euró/liter áron kaphatóak, és nem hinném hogy ennyiért megérné nekik itthon forgalmazni.
2015. febr. 9. 02:02
 9/9 anonim ***** válasza:
39 meg 49%? Komolyan ti ennyire ostobák vagytok, hogy azt hiszitek a narancs meg málna "kóla" gyümölcsből van? Nem baj, ti vagytok a tökéletes kiszolgálói a mostani rendszernek, elhisztek mindent, amit mond a média. Gratulálok. Csak így tovább birkák.
2015. febr. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!