A fiatalok miért isznak minden alkoholra ún. féket (üdítőitalt)?
Fék? Én kísérő néven ismertem :D
Nem szeretem a maró hatását azért szoktam utána inni valami kólát.
Az alkohol ígyis úgyis kifejti a hatását, lehet lassabban, de a végeredmény pont ugyanaz, tehát nem gondolom hogy fékként szolgálna a kísérő.
Én 2 okot tudok mondani.
Az egyik, hogy mivel fiatalok, kevés pénzük van, gagyi piákat tudnak venni, aminek az ízét el kell nyomni, hogy kellemes legyen.
A másik, hogy más generáció, más kultúrába nőnek bele.
Az, hogy tömény csak tisztán, az olyan szemellenzős nézet, mint amikor valaki csak a pörköltöt, meg a rántotthúst ismerik.
Huszonhétezerféleképpen lehet alkoholt inni, a long drinkektől kezdve a koktélokig.
A piázásnak nem föltétlenül az a célja, hogy fú de szikla vagyok, húzóra iszom a vodkát, 3 perc alatt pi.csa részeg vagyok...
#4 #6
A mai világban egy fiatalnak miből volna pénze méregdrága finom italokat venni?Örülnek ha összedobnak egy Royal vodkára meg pár doboz sörre, plusz a kísérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!