Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A CBA prímában rohadnak az...

A CBA prímában rohadnak az energiaitalok meg a sörök?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nemrégiben avatták fel, egy fél éve a közeli CBA príma üzletet. Az ajtóra nagy betűkkel ki van írva, hogy benne vannak az EU -s csökkentett munkaképességűek foglalkoztatásában (értelmi csökkent, nem mozgásban).

A boltban rohadnak az energiaitalok, a sörök is, poshadt ízük van, miközben még csak 2016 -ban járnának le. Nos, már többször jelentettük ezt. Mai nap, akartam venni egy Adrenalin energiaitalt, és kérték a személyimet mert azt hitték sör, több mint egy éve elmúltam 18 éves, de az amúgy is gyengén látó pénztáros le rakta a kassza alá, és felszólított távozni! Gondot csináltam belőle és a 4. odajövő munkatársuk volt csak képes kiolvasni hogy elmúltam 18, és csak ő fogta fel... borzasztó, én a suli mellett pont értelmi fogyatékosokat "gondozok" közmunkában , és nagyon szeretem is őket, de nem hiszem hogy az EU ezt komolyan gondolta??

A poén a végére hogy a hentes jött oda, hogy megnézze mi van már. Mire szépen a valahányadik sorban álló akit ÉN feltartottam is megölt engem a szúrós tekintetével.

Hol lehet ilyenkor panasszal élni? Mert nincs ott senki még egy boltvezető sem akihez lehet ilyenkor fordulni.

Üdv!

2014. ápr. 6. 16:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
66%
A cba az egy undorító hely. Drágább, mint a tesco. Mocskos bolt,nem figyelnek a termékekre, sok a lejárt szavatosságú termék (mindenhol van ilyen de ennél a bolthálózatbál van a legtöbb, sparnal is találtam már 2 éve lejárt cukrot) rohadt gyümölcsök, nincs kiírva a termék ára, az alkalmazottakról ne is beszéljünk. Mintha a kukából másztak volna ki. Hányinger az egész kóceráj. Mikor ablakot pucoltak a dolgozók, a tolóajtót bezárták, így nem tudtak a vásárlók ki-be menni, és még a dolgozónak állt feljebb, hogy "jajj, így nem tudok dolgozni!"
2014. ápr. 24. 22:52
 12/12 anonim válasza:
Nálunk a CBA-ban is vannak ilyen energiaitalok egy sem poshadt. Nem hinném, hogy a gyár a hibás, mert több CBA-ban is vásároltam már, mind jó volt.
2014. júl. 2. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!