Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol tudom megnézni egy pékáru...

Hol tudom megnézni egy pékáru szénhidráttartalmát?

Figyelt kérdés

Pl. tesco, spar, pékségek helyben sütött pékárui. Interneten van fenn kalóriatáblázat, de az van csak kalóriát ír, makrókat nem, vagy pedig nem találom azt a nevű péksüteményt ami a boltban is van.

Pékségben szerintetek ha megkérdezem hogy "mennyi a súlya?" vagy "kb hány gramm szénhidrát van benne, milyen lisztből készült?" hülyének néznek?

Félreértés ne essék, nem egy fogyózó kislány vagyok, hanem testépítés céljából szeretnék pontosabb képet kapni a rozs, -teljes kiőrlésű, -tönköly stb zsemlékről/kiflikről.:)

2014. jan. 22. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Semmi értelme nincs annak amit csinálsz..

Azt hol tudod megnézni, hogy a TE szervezetedben mennyi szívódik fel vagy hasznosul?

A táblázatok csak a ló egyik oldala...

GONDOLKODJ IS NÉHA!

Ne csak benyald amit hallasz...

Egyébként amit így készítménybe veszel bármi is az, fogalmad sem leht róla, hogy mit tartalmaz..

Sokszor még amiken ott a cimke rá van irva, hogy mi van benne abba is más van.

íRégebben melóztam egy csomagolóüzemben.

A csomagolóanyag már 10 évre előre le volt gyártva, az import cuccot csak hozta a kamion, a melósok ledobálták róla a laboros mintát vett, negyed óra múlva visszajött és mint a masiniszta megadta azöld jelzést!

A targoncás logisztikus beiktatta a gépbe és már pörgött is a csomagolás, ment az áru a raklapokra.

Egyétek emberek!!

Én mindenféle készítményt inkább mellőzök, még kenyér helyett is inkább rizs meg krumpli.

Néha persze elengedem magam, de közel sem eszem annyi készítményt mint egy átlagember.

2014. jan. 22. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!