Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Milyen élelmiszerboltba...

Milyen élelmiszerboltba jársz, és miért?

Figyelt kérdés
A közelünkben van Auchan, és Tesco is, mégis a Pennybe járok, mert az a legolcsóbb. A Spar egyre jobb, oda is be szoktam menni. Amit gyűlölök: az Aldi és a Lidl, mert akármit is mondanak baromi drága, főleg az Aldi, és pocsék a minőség (pl. virsli, tejtermék stb.) Aki ilyenbe jár, az miért teszi?
2013. okt. 3. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lidl.

Legolcsóbb, jó minőség és közel van.

Bár a Coop közelebb van, de ott minden drágább.

Még Tesco és Penny amibe járok, bár utóbbi messze van.

Plusz egy italbolt a környéken, de csak sört veszek ott és ha meccsre megyek akkor szotyit.

Aldiba nem járok az már kocsival is túl messze van, de szerintem nem rossz.

Spar, Cba, Coop féléket meg kerülöm.

Auchan nincs nálunk.

2013. okt. 3. 15:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Az esetek 90%-ban a Sparban vásárolok, a maradék 5%-ban a Lidl-ben. Penny-t nem szeretem, elképesztően rossz árukkal találkoztam eddig ott.

Amióta Ausztriában dolgozom, azóta pedig inkább ott vásárolok, minőségben kifogástalan termékeket kapok, jó áron.

2013. okt. 3. 16:57
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

A Lidl-be, mivel Németországban élek, az Edeka, Real, stb. drágák, a Penny és az Aldi belülről nagyon igénytelen: dőlnek le a polcokról a dolgok, a zöldségek-gyümölcsök nyomódottak, foltosak...

Míg otthon éltem is főleg Lidl-be jártam, valamint Spar-ba mert nagyobból az volt közelben, na meg az otthoni Lidl-ök nem akkorák mint itt kint, nem lehet mindent megkapni bennük, így néha el kellett nézni egy nagyáruházba is. A sparban az árak jók, igényesek a termékek, tiszta az áruház. A tescoban a minőséggel és a tisztasággal is gondom volt, az árak a helyén voltak.

A cba, coop, penny, aldi a legalja, a tesco egy fokkal jobb.

Az auchant nem nagyon ismerem, mert nincs a közelben, soha nem is volt.

2013. okt. 3. 17:34
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Kizarolag interspar,spar,cba premium. Itt mindent megkapok,rendes minosegben, akar zoldseg, akar pekaru, akar hus, akar barmilyen elelmiszer.

Tesco,lidl,aldi stb kozelebe sem megyek. Ocska, tele sajat markaval,alig talalok minosegi dolgokat. Pocsek.

2013. okt. 3. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Intersparba és kajáért...
2013. okt. 22. 15:49
 16/17 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Én több boltba járok, de az Aldit is szeretem. Sorra nyerik a termékeikkel a teszteket, úgyhogy nem is értem, hogy mi a bajod velük. A Lidl rosszabb szokott lenni.

Amiért viszont lelkiismeretfurdalásom van, hogy odajárok, az épp az ár. Néha már szégyen annyiért venni dolgokat, képzelem, hogy a termelő mennyit lát ebből. Ráadásul, ha igyekszem hazait venni, akkor meg miért a németeknek hordom a pénzt? És még az sem tetszik, ahogy az alkalmazottaikkal bánnak (nem csak ők)

Ha mindent figyelembe vennék, csak drága helyekre mehetnék...

2013. okt. 23. 11:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: nagyon sok külföldi cég segít Magyarország fejlesztésében, míg van rengeteg magyar cég, ami csak nyeli a pénzt. Pl. a japán Denso cég utakat épít itthon, és más vállalkozásokat támogat, a Lidl éhező gyerekeket valamint sporteseményeket is, az Aldi anno az árvízkárosultaknak adományozott, de ez csak egy példa, nem akarok reklámozni.

Ne az alapján ítélj meg valamit, hogy milyen nemzetiségű. Ugyanúgy fizetnek ezek a cégek adót maguk és a kereskedelem után, az alkalmazottaik után, mint egy magyar cég. És az sem feltétlen igaz, hogy a profitot kiviszik, mint fentebbi példámon láthattad. Ráadásul újabb és újabb üzleteket nyitnak ami munkahelyeket teremt legalább! Bárhogy is bánnak az alkalmazottakkal.

2013. okt. 23. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!