Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Kapott valaki e-mailt, hogy...

Kapott valaki e-mailt, hogy bekerült az Aldi háziasszonyok nagykönyvébe? Mikor lesz kapható az üzletekbe a könyv, és akik bekerülnek kapnak példányt belőle?

Figyelt kérdés

2013. okt. 2. 11:44
 1/1 anonim válasza:
Én kaptam. November 4-én jelent meg és az üzletekben lehet megvenni. Próbáltam utánanézni, hogy kapunk-e példányt: a részvételi szabályzatban benne van, hogy felhasználhatnak szöveget, képet, stb. de semmilyen juttás nem jár érte felénk. Kicsit elkeserített a dolog, annyi könyv jelenik meg így, olvasók, vásárlók által és mindig kapnak viszonzásul tiszteletpéldányt. Hát mi nem, legalábbis én a mai napig nem kaptam. Egyébként azt, sem tudom melyik tippem került be, mert 2-t küldtem.. szóval csalódtam e miatt az ALDI-ban, pedig mikor megkaptam az e-mailt olyan boldog voltam.
2013. nov. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!