Mik azok a termékek amiket szeretnétek megvásárolni, de sehol sem találtok? Nehezen lehet beszerezni? Esetleg csak külföldről rendelhető de nem akartok kockáztatni?
Figyelt kérdés
Gondolok sütési kellékekre, konyhai kiegészítőkre, stb...2013. jún. 25. 11:39
1/12 anonim válasza:
Laktózmentes kávétejszin,ami a darabos kiszerelésű.
2/12 anonim válasza:
Fekete berkenye. Se fagyasztva, se lekvárként, se aszalva, se sehogyan nem találtam még. Pedig lehet kapni, mert itt az oldalon olvastam, hogy többen kérdeztek már vele kapcsolatban .hacsak nem saját termésről beszéltek.
3/12 anonim válasza:
Kókusz-chips. Egyetlen egyszer vettem valahol, megszerettem, és azóta sincs sehol.
A kókuszreszelék meg nem olyan.
4/12 anonim válasza:
kókuszchipset a bioszállitótól szoktam rendelni
6/12 anonim válasza:
Juharszirupot láttam nagyáruházakban, kismillió forintért. Kb. 5 dl-es üveggel 2200 - 2300 Ft.
Ami ennél olcsóbb, az amerikai juharszirup utánzat (kukoricaszirup 3% juharsziruppal).
7/12 anonim válasza:
Juharszirup lesz csütörtöktől a Lidl-ben.
9/12 anonim válasza:
Ha már mindenki ilyen nagy nagy segítő, akkor...:)
Nálunk fekete berkenyét bioüzletekben lehet kapni, bár gondolom kerested már ott. Én 20ezres kisvárosban élek, szerintem ennél nagyobb helyeken biztos hogy kapni.:)
10/12 anonim válasza:
9.!
Nagyon köszönöm! Néztem már bioban is, de van még biobolt ahol nem néztem. Az alapján, hogy az előzőekben nem kaptam, többe már nem mentem. Viszont akkor ismét felkerekedek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!