Na jó, nem bírom tovább. Láttatok már Orsolyás Coca Colát?
Figyelt kérdés
Nem akartam kérdést feltenni, főleg azért, mert mindegyiknél megkérdezik, hogy ez miért jó, hogy ilyet veszünk. Szóval ilyen válaszokat nem is várnék, mert ez nem válasz, csak kötekedés. Nagyjából 30 boltban jártam azóta, mióta ez az egész promóció elkezdődött, és nem szándékosan a kólás hűtőt mentem átdúrni, de ha már ott jártam, szétnéztem, hátha találok. De eddig nem jártam sikerrel. A neten találtam egy listát, amiben nem szerepel az Orsolya, de az a lista nem takarja a valóságot, mivel több olyan névvel is találkoztam már, ami nincs rajta azon a listán, mégis kapható. Így a remény még él... :)2013. jún. 11. 18:15
1/14 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD biztos van!
2/14 A kérdező kommentje:
Nem bíztatásra vágyom, hanem konkrét információkra. De azért köszönöm!
2013. jún. 11. 18:20
3/14 anonim válasza:
Láttam, sőt unokahugicámnak vettem is. Bár nem tudom, hogy mire mégy az infóval?! Szóval lelőhely: Nyíregyháza-Sóstó Vadaspark.
4/14 anonim válasza:
Ez miért jó, hogy ilyet veszel?
5/14 anonim válasza:
Gondolom a kerdezo most leutazik Nyiregyhazara, kocosan feldultan berohan a boltba, felrelok mindenkit az uditos reszlegen es fejest ugrik a Coca Colak koze a "Hol vagy Orsi?! Hol vagy?!!" csatakialtast hallatva.
6/14 anonim válasza:
3-as vagyok. Ezért írtam, hogy nem tudom mit kezd az infóval .). Ráadásul nem is boltban találtam, hanem az egyik büfében, szóval még a belépőt is meg kell vennie. Itt voltunk osztálykiránduláson. Megláttam véletlenül a pulton és megvettem. A 11 éves Orsi meg örül neki :). Igaz saját nevemmel ellátottat nem vennék, de nem is iszok ilyeneket.
7/14 anonim válasza:
Tatabányán is láttam, a pláza automatájában. :)
Már tuti elvitték, ne keresd.
8/14 A kérdező kommentje:
Nekem bőven elég az, hogy tudom, létezik! Így akármikor szembe jöhet velem, és nem feleslegesen kerestem eddig. Természetesen nem fogok több 100 km-t utazni miatta, de a környékbeli boltokban meg fogom nézni továbbra is, hátha időközben szállítanak. Köszi!
2013. jún. 11. 18:56
9/14 anonim válasza:
Én is láttam már ilyen névvel ellátott Colát!
10/14 anonim válasza:
Nincsen. Találtam egy oldalt, amin ott van az összes név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!